Geonius neemt Wegbouwkundig Buro Van den Boom over

Geonius neemt Wegbouwkundig Buro Van den Boom over

Ingenieursbureau Geonius breidt verder uit door de overname van Wegbouwkundig Buro Van den Boom BV uit Hendrik-Ido-Ambacht. De overname van het bureau van Guido van den Boom inclusief vijf medewerkers is een logische vervolgstap in de strategie om de positie van Geonius binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector verder te versterken.

Door het ontwerpbureau en eigenaar Guido van den Boom aan Geonius te binden haalt de organisatie veel expertise en senioriteit in huis. Van den Boom heeft in de branche naam gemaakt met zijn kennis over het ontwikkelen van tools (MX/Civil3D, ontwerpsoftware) en innovaties binnen de infrasector. Zijn expertise op het gebied van programmeren sluit naadloos aan op de werkzaamheden binnen Geonius Techniek en Innovatie. Door de overname kan Van den Boom zich meer richten op het bedenken van innovaties binnen de techniek.

De overige medewerkers van Wegbouwkundig Buro Van den Boom hebben jarenlange ervaring op het gebied van geautomatiseerd wegontwerp. Deze senior wegontwerpers kunnen de klanten van Geonius van dienst zijn in de regio Rotterdam, waar Geonius steeds meer klanten en projecten heeft, en daarbuiten. De ontwerpers van Buro Van den Boom voegen met hun kennis en ervaring extra senioriteit toe aan de afdeling Infra van Geonius, die na de overname zal bestaan uit circa 90 ontwerpers en tekenaars in Nederland en België.

Website Geonius

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top