Geometius Meet & Weet Event op 4 juni

Geometius Meet & Weet Event op 4 juni

Sinds 2001 organiseert Geometius de Trimble Gebruikersdag, een informatief evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij vele professionals uit de branche.

Sinds de start van de Trimble Gebruikersdag is er veel veranderd in de markt en bij Geometius De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en het bedrijf vertegenwoordigt naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Het wordt dus tijd voor een nieuwe naam: het Geometius Meet & Weet Event.

Tijdens het Meet & Weet Event komt u alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, u ontdekt het allemaal op donderdag 4 juni 2020. Ondanks dat de naam veranderd is, spelen de Trimble meetoplossingen hierin uiteraard nog steeds een prominente rol. Daarnaast komt u meer te weten over merken die toegespitst zijn op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (Parrot en Pix4D) en hydrografie (CEE HydroSystems en Echologger).

Het programma – Oog voor detail
Dit jaar is het thema: oog voor detail. Het maakt niet uit of u gaat uitzetten, data verwerkt of luchtfoto’s maakt, de kleine details maken het verschil. U kunt zien en ervaren hoe belangrijk deze details zijn. Nauwkeurigheid, gebruiksgemak en het samenvoegen van verschillende technieken, het komt allemaal aan bod.

De hele dag door zijn er demonstraties en er zijn verschillende sessies die u kunt bijwonen.  De presentaties worden gegeven door de gebruikers. Zij delen ervaringen en vertellen over het dagelijkse gebruik van de apparatuur en software, maar ook de inzet bij speciale projecten. Vanuit Geometius worden er diverse technische sessies georganiseerd, waarbij dieper wordt ingegaan op verschillende onderwerpen. Ontwikkelingen in de markt, zoals Augmented Reality, dataverwerking en toegenomen precisie, zijn hierin leidend. Vooraf inschrijven op een specifieke demo of presentatie is niet nodig. Op deze manier proberen wij de dag laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk te maken.

De onderwerpen die aan bod komen:

  • Augmented Reality met nauwkeurige plaatsbepaling
  • 3D-scanning
  • Luchtfotogrammetrie
  • Meten en uitzetten
  • Monitoring
  • Hydrografie
  • Dataverwerking

Waar & Wanneer
Datum: Donderdag 4 juni
Locatie: Green Village, Nieuwegein
Tijd: 9.00-17.00 uur

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top