Geometius Meet & Weet Event is verplaatst

Geometius Meet & Weet Event is verplaatst

Geometius heeft besloten het Meet & Weet Event te verplaatsen naar donderdag 3 juni 2021. 

De locatie blijft hetzelfde, de aanmeldingen blijven staan en zij hopen dat de gastsprekers er volgend jaar alsnog bij kunnen zijn. Het belangrijkste is nu dat iedereen gezond blijft. Na de zomer gaan zij verder met alle voorbereidingen. Uiteraard kunt u zich nog steeds aanmelden.

Sinds 2001 organiseert Geometius de Trimble Gebruikersdag, een informatief evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij vele professionals uit de branche. Sinds de start van de Trimble Gebruikersdag is er veel veranderd in de markt en bij Geometius, dat inmiddels alweer 25 jaar bestaat. De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en het bedrijf vertegenwoordigt naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Het wordt dus tijd voor een nieuwe naam: het Geometius Meet & Weet Event.

De naamsverandering spreekt voor zich. Tijdens het Meet & Weet Event komt u alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, u ontdekt het allemaal op donderdag 3 juni 2021. Ondanks dat de naam veranderd is, spelen de Trimble meetoplossingen hierin uiteraard nog steeds een prominente rol. Daarnaast komt u meer te weten over merken die toegespitst zijn op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (Parrot en Pix4D) en hydrografie (CEE HydroSystems en Echologger).

Website Geometius

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top