Geometius Meet & Weet Event 2024 op 6 juni

Geometius Meet & Weet Event 2024 op 6 juni

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van landmeten, laserscanning, hydrografie, oceanografie en meten op het spoor? Kom dan je kennis meteen updaten tijdens het Geometius Meet & Weet Event 2024.

 


Op donderdag 6 juni 2024 wordt Boerderij De Boerinn in Kamerik omgebouwd tot decor van alle mogelijke meettechnieken. Of je nu werkt in de bouw-, infra- of marinesector, nauwkeurige plaatsbepaling- en meettechnieken zijn essentieel. Daarom organiseert Geometius het Meet & Weet Event; een dag vol inspiratie voor en door gebruikers, leveranciers en productspecialisten.

Dit kun je verwachten
Presentaties, workshops en demonstraties zorgen voor een inhoudelijk en gevarieerd programma. Eten, drinken, entertainment en netwerken met anderen uit de branche maken deze gezellige dag compleet. Op het terrein zullen verschillende leveranciers zich presenteren middels een stand. Ook de supportdesk is aanwezig zodat je ze live kunt ontmoeten en je vragen kan stellen. Daarnaast zullen er demonstraties zijn op het land, in de lucht en op het water.

Iedereen is welkom
Iedereen die interesse heeft in innovatieve meettechnieken is van harte welkom op het Meet & Weet Event; directie, werknemers en scholieren, klant of geen klant.
Deelname aan het event is gratis.

Website Geometius Meet & Weet Event 2024

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top