Geomaat uw infrapartner!

Geomaat uw infrapartner!

De Nederlandse infrastructuur is iets waar we trots op kunnen zijn. Dit ijzersterke infranetwerk is zeer waardevol voor de bereikbaarheid, leefbaarheid en de economische groei van ons land. Een innovatief en stabiel netwerk. Dit is wat wij u bieden als vakkundige partner in de infra, mede door onze jarenlange ervaring. Geomaat is actief in heel Nederland, zo hebben wij een vestiging in Amersfoort en in Groningen. Ons ervaren team is dagelijks bezig met complexe infrastructurele werken: van wegen tot watergangen, kunstwerken én rail. Tegenwoordig vragen infraprojecten meer dan ooit om vakmanschap en goed doordachte oplossingen. Wij gebruiken innovatieve technieken om tot oplossingen te komen die passen bij het slimme infranetwerk van Nederland. Hierdoor verbindt Geomaat belangen.

Infra Totaal
Bijzonder aan Geomaat is de gouden combinatie van onze specialismen Geo-informatie, Infra en Mobile mapping én Rail. Door deze aansluitende samenwerking kunt u bij ons terecht voor het gewaardeerde Infra Totaalpakket. Op deze manier vormen wij de juiste partner voor al uw maatvoerings- en geodetische vraagstukken, en profiteert u van een aantal belangrijke voordelen:

  • één aanspreekpunt voor verschillende activiteiten;
  • efficiënte werkwijze;
  • kortere projectduur/lagere kosten;
  • eenmalig inwinnen, meermalig gebruik.

Producten voor alle werkfasen
Of het nu gaat om de voorbereidingsfase, de aanbestedingsfase of de uitvoeringsfase, bij de oplevering of in de beheerfase: Geomaat is u met een speciaal productenpakket in alle werkfasen van dienst. Wij voeren de werkzaamheden altijd uit met eigen mensen en middelen. Door onze alles-in-één aanpak zijn we efficiënter en hebben we minimale faal- en stagnatiekosten.

Eyefly
Onze vaste samenwerking met de innovatieve drone operator Eyefly zorgt voor extra toegevoegde waarde aan ons totaalpakket. Dit zusterbedrijf is een specialist in data-inwinning met drones, drone-inspectie en drone mapping. Zij leveren hoge kwaliteit producten die aansluiten bij de kernactiviteiten van Geomaat.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top