Stem voor GeoFort om titel ‘Museum van het Jaar’

Stem voor GeoFort om titel ‘Museum van het Jaar’

Drie weken na de start van de stemperiode van de BankGiro Loterij Museumprijs is de strijd om de titel ‘Museum van het Jaar’ nog steeds spannend. Sinds 3 april jl. zetten de drie genomineerde techniek musea – GeoFort, Maritiem Museum en Science Centre Delft alles op alles om de prijs van € 100.000 te winnen. De publieksprijs gaat dit jaar naar een van deze drie techniekmusea. Tot en met dinsdag 8 mei voeren de musea campagne voor stemmen.

De koploper heeft op dit moment 38,4 procent van de stemmen, nummer twee 34 procent, gevolgd door de nummer drie met 27,6 procent. Wie de koploper is, wordt niet bekend gemaakt. Wat betekent dat het een spannend strijd blijft wie er met de felbegeerde 100.000 euro vandoor gaat.

Virtual Reality Experience
“Als GeoFort de Museumprijs wint, breiden we onze GeoExperience uit met een Virtual Reality Experience. We ontwikkelen een spel om de geografische kennis van onze bezoekers te testen in een reis om de wereld. Het doel is zo snel en zoveel mogelijk plekken te herkennen en zo je mede-wereldreizigers af te troeven”, aldus Willemijn Simon van Leeuwen, directeur GeoFort

Stem!
Het publiek kan tot en met 8 mei aanstaande stemmen via www.museumprijs.nl/geofort

Op vrijdag 18 mei maakt de organisatie de winnaar bekend. Met je stem maak je kans op een vijfdaagse reis naar New York voor twee personen.

Website GeoFort

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top