Geodirect geautoriseerd DJI Drones dealer

Geodirect geautoriseerd DJI Drones dealer

Geodirect is door de Nederlandse importeur aangewezen als geautoriseerd dealer van DJI Innovation. DJI kan relatief goedkoop high-end drones produceren uitgerust met digitale gyroscopen, GNSS technologie en hoogwaardige camera’s.

Geodirect heeft geruime tijd georiënteerd op breed inzetbare drones. Door de versoepeling van de regelgeving omtrent commercieel vliegen met lichtgewicht drones (tot 4 kilogram) is deze samenwerking met DJI een logisch gevolg. Door drones in te zetten kunnen bedrijven actief in sectoren als grond- weg- en waterbouw, land- en tuinbouw, archeologie en watermanagement hun werkzaamheden letterlijk naar een hoger niveau tillen.

Naast deze uitbreiding heeft Geodirect recentelijk een distributieovereenkomst gesloten met Modri Planet voor de vertegenwoordiging van 3Dsurvey software als aanvullend product op de verwerking van luchtfoto’s. De focus van Geodirect ligt op de bekende Phantom 4 quadcopter en de professionele Spreading Wings S900 en S1000 modellen. Door gebruik te maken van deze uitvoeringen in combinatie met RTK GPS ingemeten paspunten (ground control points) kan een resolutie worden behaald met een nauwkeurigheid van een centimeter.

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top