GeoBusiness NL Plein op InfraTech 2019

GeoBusiness NL Plein op InfraTech 2019

Zonder geo-informatie staat de wereld stil. Het gebruik van geo-informatie en technologie is gemeengoed geworden in onze huidige maatschappij. Het wordt overal voor gebruikt, bij communicatie en navigatie natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld bij het controleren van nutsvoorzieningen. Als ergens de stroom uitvalt, kan de storing met behulp van geo-technologie worden gevonden en kunnen alternatieve routes in het netwerk worden bepaald.

Zonder dat de burger, bedrijven en overheden zich hiervan bewust zijn is geo-informatie een belangrijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten en cruciaal in bedrijfsprocessen. Ruim 80% van alle informatie heeft een ruimtelijke component. Dat betekent dat geo-informatie en technologie een essentiële bijdrage levert in tal van maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid, slimme infrastructuur en de energie transitie. Wij laten zien hoe wij grote hoeveelheden data inwinnen en verwerken tot direct toepasbare informatieproducten en slimme oplossingen bieden voor informatievraagstukken.

GeoBusiness Nederland zorgt ervoor dat met het ‘GeoBusiness NL Plein’ de leden goed zichtbaar zijn op de beursvloer en in het programma. Er wordt een verbinding gelegd tussen de verschillende pleinen op de beursvloer en de presentaties worden op elkaar afgestemd. Het overkoepelende thema ‘Future Proof’ staat centraal voor het totale programma. Onderwerpen als de omgevingswet, openbare ruimte, marktvisie en jonge mensen en nieuwe technologieën komen steeds weer terug. Trends als digitale infra, ketensamenwerking, duurzame leefomgeving, energietransitie en slimme logistiek zullen de rode draad vormen. Kortom:  #GeoFutureProof !!

Het ‘GeoBusiness NL Plein’ is onderdeel van het thema Openbare Ruimte & Mobiliteit, waar onderwerpen als inrichting van de Openbare Ruimte en geo-informatie en geo-technologie aan de orde komen. GeoBusiness Nederland presenteert zich op het plein met de volgende 10 bedrijven: Andes; Boels Geo & Safety; Cyclomedia; Geomaat; GeoNext; IMAGEM; Leica Geosystems; NEO; Topcon Postioning Netherlands en Merkator.

GeoBusiness Nederland kijkt er naar uit om zich met haar leden te presenteren op de InfraTech 2019 in Hal 5 – stand 5.303!  #GeoFutureProof

Over de InfraTech 2019
De InfraTech 2019 is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de Infrasector en vindt plaats van 15 tot en met 18 januari 2019 in Ahoy in Rotterdam. Deze editie staat in het teken van ‘Future Proof’.

Hoofdthema’s op de beursvloer zijn: Infra, Water, Openbare Ruimte & Mobiliteit en Infra & Innovatie.

Door Camille van der Harten – Directeur GeoBusiness Nederland

Website GeoBusiness

Website InfraTech

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top