GeoBusiness-leden Geofysica & Grondradar tekenen gemeenschappelijke verklaring

GeoBusiness-leden Geofysica & Grondradar tekenen gemeenschappelijke verklaring

De leden van de Special Interest Group Geofysica & Grondradar (SIG BOGG) bij branche-organisatie GeoBusiness Nederland hebben op 10 en 11 juli 2018 een gezamenlijke verklaring ondertekend.

Doel van de verklaring is om gezamenlijk vanuit een constructieve en collegiale verstandhouding met de opdrachtgever en andere SIG BOGG-leden de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. Dit wordt gerealiseerd door het vakgebied geofysica breed te promoten, de inzet van de gekozen geofysische techniek en uitvoering weloverwogen te maken, en integer en transparant te streven naar een continue verbetering van kwaliteit in hun projecten. Het gaat om de bedrijven Delta Marking, Fugro, Heijmans, MapXact, Medusa, Saricon en TerraCarta.  

Over de SIG BOGG
De SIG BOGG heeft tot doel om de mogelijkheden van geofysisch onderzoek breed bekend te maken en om kwaliteit van het geofysisch onderzoek continu te verhogen.

Kennisoverdracht doet de SIG BOGG door informatie over geofysisch onderzoek te delen met eindgebruikers en onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden van geofysisch onderzoek. De kwaliteit van het onderzoek willen de leden van SIG BOGG verhogen door kennis en kunde (‘best practices’) over geofysisch onderzoek met elkaar te delen.

 

PDF Verklaring SIG BOGG
Website Geobusiness | Commissie SIG BOGG

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top