GeoBORG biedt mutatiesignalering aan

GeoBORG biedt mutatiesignalering aan

De luchtfoto’s 2017 zijn weer gevlogen. Luchtfoto’s zijn voor het databeheer van basisregistraties van groot belang voor het registreren van mutaties in een gebied. De BAG-, WOZ- en BGT-basisregistraties kunnen aan de hand van de luchtfoto worden bijgewerkt. Door regelmatig controles uit te voeren, brengen én houden bronhouders de kwaliteit van de data op orde.

Mutatieverwerking

Het signaleren van wijzigingen is een ander proces dan verwerken. Na de geconstateerde signaleringen maakt GeoBORG duidelijke afspraken hoe deze verwerkt dienen te worden in de basisregistraties. Ieder proces is anders, vandaar ook dat GeoBORG inspelen op het specifieke proces. Verwerking kan rechtstreeks in het systeem, plaatsvinden, ook is het mogelijk alleen de kartering uit te voeren, maar sommige klanten staan zelfs toe dat de wijzigingen rechtstreeks naar de LV mogen.

De dataverwerking vindt plaats in een eigen opensource cloud-omgeving en wordt uitgevoerd door een ervaren back-office, desgewenst inclusief automatische verwerking in de LV-BGT.

www.geoborg.nl

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top