Geo Delft 2018 komt er aan

Geo Delft 2018 komt er aan

De gezamenlijke Geo Delft 2018-conferentie brengt communities bijeen van vier gerelateerde internationale organisaties: ISPRS, FIG, UDMS en 3D GeoInfo. 

“Nooit eerder zijn deze toonaangevende wetenschappelijke geoinformatie-evenementen georganiseerd binnen één gezamenlijke conferentie op één locatie. We zijn dan ook buitengewoon trots om dit gezamenlijke evenement te mogen organiseren,” zegt hoogleraar GIS-technologie Peter van Oosterom van de TU Delft. 
Academische wereld, industrie en overheid
Geo Delft 2018 onderzoekers trekken uit de academische wereld, de industrie en de overheid die actief zijn op velerlei geo-informatie gebied: gegevensverzameling, geavanceerde modellering, gegevensbeheer, gegevensanalyse, verspreiding en visualisatie voor een breed scala aan toepassingsdomeinen. “We besteden specifieke aandacht aan 3D-aspecten, smart cities en kadasters. De verschillende ISPRS-werkgroepen zullen de hele week parallel lopen aan de opeenvolgend georganiseerde events van 3D GeoInfo, 3D Cadastres en SDSC. Tijdens de gezamenlijke plenaire sessies zullen keynote-sprekers ingaan op gemeenschappelijke thema’s. Een speciale sessie wordt gewijd aan de Nederlandse best practices op het gebied van geo-informatie”, aldus Van Oosterom.
 
Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top