GBIdag: ‘focus op beheer’

GBIdag: ‘focus op beheer’

Elke beheerder, manager of bestuurder weet het, in de openbare ruimte gebeurt enorm veel.

 

Focus op beheer
Elke beheerder, manager of bestuurder weet het: in de openbare ruimte gebeurt enorm veel! Wetgeving verandert, het klimaat biedt uitdagingen, inwoners willen meedenken én meedoen, we willen nog duurzamer acteren en beter voor de wereld zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat beheer een van de katalysatoren is voor de veranderingen, die nu in sneltreinvaart op ons afkomen. Een heldere focus op beheer is belangrijk en leidt tot een scherper zicht op de opgave. Tijdens de GBIdag neemt Bas Boonstra mee in de ontwikkelingen en de plannen voor de doorontwikkeling van GBI.

 

Asset Management op het spoor
Jan Swier is expert en pionier op het gebied van Asset Management en werkt al meer dan 40 jaar aan en voor de spoorwegen in Nederland. Hij is een enorme kennisdrager in de transitie van onderhouden naar managen. Tijdens de GBIdag vertelt hij over zijn passie voor Asset Management, sporen en treinen.

Gelukkig van beheren
Je bent dagelijks bezig met het verbeteren van de buitenruimte. Ook om de gebruikers simpelweg gelukkig te maken. Maar hoe werkt dat eigenlijk, geluk? En ook wij als beheerders, verliezen ons weleens in het alledaagse werk. Hoe blijven wij gelukkige beheerders?Auteur en wetenschapper Patrick van Hees neemt ons mee en vertaalt zijn wereld naar die van beheer. Want gelukkige professionals zijn productiever, creatiever, socialer en beter bestand tegen burn-out. Veel organisaties investeren mede daarom in het geluk van de medewerkers. Patrick laat zien hoe dat werkt. Met humor, praktische adviezen en veel interactie.

Parallelsessies voor nieuwe ontwikkelingen, kennis en inspiratie
Zoals je gewend bent bieden wij een uitgebreid aanbod aan kennis en inspiratiesessies in het parallelle deel van de dag. De focus ligt hier op verschillende aspecten van beheer, data en GBI én op de nieuwe ontwikkelingen binnen GBI. Van onze nieuwe wijze van dienstverlening en ondersteuning van GBI tot standaardisering en sensoren. Van circulair beheer tot riolering en GWSW, integraal programmeren en monitoren.

De GBIdag 2020 wordt  mede mogelijk gemaakt door:

Datum: 28 mei 2020
Tijd: 9.00 – 16.00 (inclusief lunch en borrel)
Locatie: De Reehorst in Ede, Bennekomseweg 24

Website GBIbeheersysteem

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top