‘freemium’ optie voor ontwikkelen locatiebewuste applicaties

‘freemium’ optie voor ontwikkelen locatiebewuste applicaties

HERE Technologies, leverancier in platformdiensten voor cartografie en locatiegegevens, hanteert een nieuw tariefplan voor ontwikkelaars die gebruik willen maken van HERE’s locatieplatform om applicaties te bouwen.

Het nieuwe plan bevat onder meer een ‘freemium’ optie. Ontwikkelaars ontvangen nu gratis toegang tot een uitgebreide reeks API’s en SDK’s voor digitale kaarten en locatiegegevens.

HERE Technologies vereenvoudigt de manier waarop ontwikkelaars locatiebewuste applicaties kunnen bouwen. Het bedrijf elimineert complexe prijsmodellen en vooraf gestelde creditcardeisen. Ontwikkelaars ontvangen nu toegang tot rijke data- en platformdiensten, waaronder: kaarten, geocodering, geofencing, plaatsen en routering voor gebruik van verschillende vervoersmiddelen. Bovendien kunnen zij via een eenvoudig prijsmodel profiteren van geavanceerde functies zoals turn-by-turnnavigatie en API’s voor aangepaste routes, waypoints en het beheer van wagenparken. Momenteel doen zowel kleine als grote bedrijven een beroep op het HERE-platform; van Amazon, Microsoft, Grab en Samsung tot honderdduizenden onafhankelijke ontwikkelaars overal ter wereld.

Website HERE | Freemium

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top