FLAGIS Netwerkdag “Smart Ideas & Smart Solutions”

FLAGIS Netwerkdag “Smart Ideas & Smart Solutions”

De FLAGIS Netwerkdag “Smart Ideas & Smart Solutions” zal op donderdag 21 september 2017 plaatsvinden in Leuven.

FLAGIS, de vereniging voor professionele gebruikers van ruimtelijke data, nodigt u uit om te netwerken met collega’s over actuele thema’s.

De bedoeling van de dag is om collega’s afkomstig van het bedrijfsleven, overheden en de academische wereld beter te leren kennen, te verkennen wat de toekomstige uitdagingen zijn betreffende technische en relevante thema’s en wat pragmatische oplossingen zouden kunnen zijn om met deze uitdagingen om te gaan.

Elschot relativeert elke gedachte, hetgeen hij zo mooi samenvat in de volgende zin: “Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren”. Wij dromen over thema’s zoals Smart Cities, Big Data, Open Data, Geo-Intelligence, Beleidsinformatie etc. Maar welke wetten en praktische bezwaren houden ons tegen, van kleine dorpen tot Vlaamse Steden, van de grootste plannen tot de kleinste wegen? Samen, met jou, en andere collega’s gaan we op zoektocht naar pragmatische manieren om deze uitdagende dromen in daden om te zetten!

Het is de bedoeling om te werken volgens een ‘Thema Tafel’ waarbij over een specifiek thema gediscussieerd wordt olv een themadeskundige. Relevante thema’s die bediscussieerd worden zijn: 

·         Smart Cities
·         Big Data
·         Geo-intelligentie
·         Open Data
·         Drones
·         GPS en andere landmeettechnologie
·         Sensoren
·         Crowdsourcing
·         Indoor positionering
·         Ruimtelijke Visualisatie
·         Agile overheden

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjUS2OWKGXAW5G4kIlvooTU6F8F0Gr4YB7kz8WKngawuOERg/viewform 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top