FARO toont innovaties op Rapidpro 2017

FARO toont innovaties op Rapidpro 2017

FARO zal op Rapidpro nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf tonen op het vlak van 3D-modelleren, reverse engineering en inspectie.

Zo is FARO aanwezig met de FARO FocusS Laserscanner. Dit is de nieuwste uitbreiding van de populaire Focus-laserscannerproductlijn van FARO en verkrijgbaar voor een bereik van 150 en 350 meter. Deze nieuwe laserscanners zijn geschikt voor snelle vastlegging van gegevens, eenvoudige en nauwkeurige metingen van complexe objecten voor toepassingen als reverse engineering en inspectie. De FocusS beschikt daarnaast over diverse klantgerichte functies, zoals een groter scanbereik, IP54-classificatie voor stoffige en vochtige omgevingen, plus de aansluitmogelijkheid van accessoires en een ingebouwde onsite compensatieroutine om op elk moment de systeemnauwkeurigheid te kunnen waarborgen.

Ook te zien op Rapidpro 2017 is de FARO Design ScanArm, bedoeld voor 3D-modelleren en reverse engineering. De FARO Design ScanArm beschikt over blauwlichttechnologie die met hoge scansnelheid puntenwolken met een hoge resolutie levert en materialen kan scannen zonder het gebruik van sprays of targets. Door het ontwerp kan de Design ScanArm op een tafel worden geplaatst in de ontwerpstudio of het engineering lab.

Om bedrijven meer flexibiliteit te geven in hun takenpakket is er ook de FARO Freestyle3DX handheld laserscanner die recentelijk nog een update heeft ontvangen en de German Design Award 2017 in ontvangst heeft mogen nemen. De Freestyle3DX beschikt ook over een automatische flash-modus voor het scannen van objecten onder verschillende lichtomstandigheden. Nieuwe softwarefuncties zorgen voor een gedetailleerde weergave van de gemaakte 3D-puntenwolk. Daarnaast verbetert een geïntegreerde best-point-filter de kwaliteit van de scan door de ruis met 35 procent te verminderen. Verder is ook de functionaliteit voor de nabewerking geoptimaliseerd, waardoor de scangegevens vijf maal sneller worden weggeschreven en de productiviteit op de scanlocatie nog verder wordt verhoogd.

Website FARO
Website RapidPro

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top