FARO lanceert nieuwe FocusM 70 Laser Scanner

FARO lanceert nieuwe FocusM 70 Laser Scanner

FARO, wereldwijde leverancier van 3D-meet- en -imagingtechniek voor productieomgevingen, productontwerp, BIM/CIM in de bouw, openbare veiligheid, forensische onderzoek, 3D-oplossingen en servicetoepassingen, kondigt een nieuwe prijs/prestatiestandaard aan voor haar volledige FARO Focus Laser Scanner portfolio. De FARO FocusM 70 levert een ideaal startpunt voor alle professionele gebruikers die laser scannen overwegen in te zetten op het gebied van BIM/CIM in de bouw, openbare veiligheid en forensisch onderzoek.

De FARO FocusM 70, gekoppeld aan FARO SCENE, is de eerste professionele scanner die wordt aangeboden voor minder dan 25.000 Euro en die toch dezelfde hoge industriële kwaliteit levert als de andere producten van de bekroonde FARO Focus Laser Scanner productlijn. Tot de belangrijke kenmerken horen een IP-54 classificering voor het gebruik in stoffige en vochtige omgevingen, HDR-imaging, een meetsnelheid van bijna 500.000 punten per seconde en een vergroot temperatuurbereik. Bovendien zijn gebruikers geheel vrij om de software te kiezen die het beste bij hun workflow past, omdat met de FARO FocusM 70 vastgelegde gegevens verwerkbaar zijn met diverse third party softwarepakketten.

scanner

De FARO FocusM 70 is speciaal ontwikkeld voor scans in binnen- en buitenomgevingen, waarvoor een scanbereik tot 70 meter en een nauwkeurigheid van +/- 3 mm vereist zijn. “Met de FocusM 70 hebben professionals in de bouw en openbare veiligheid, die laser scannen overwegen, nu een ideaal startpunt met de beste prijs/prestatieverhouding,” aldus Simon Raab, Ph.D., FARO’s President en CEO. “Door het introduceren van ons nieuwe laser scanner platform, hebben we onze prijs/prestatieverhouding voor de gehele laser scanner portfolio opnieuw vastgesteld. FARO heeft opnieuw de markt verstoord met de beste prestaties. ”

Website FARO

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top