FARO Introduceert SCENE 7.0

FARO Introduceert SCENE 7.0

FARO introduceert het FARO SCENE 7.0 softwareplatform. SCENE 7.0 biedt geïntegreerde, realtime, on-site registratie voor FARO FocusS Series Scanner 3D point clouds. 

 

De functionaliteit van SCENE 7.0 kan worden toegepast door diverse branches, zoals architectuur, techniek, bouw, openbare veiligheid en elke andere branche waar het vastleggen/scannen, analyseren en bewerken van 3D-gegevens van grote betekenis is.

Vroeger was het proces van scannen in het veld en het overzetten van de scan naar een werkstation/pc om de gegevens te kunnen gebruiken een proces in drie stappen. De 3D-scangegevens van het project werden opgeslagen op fysieke SD-kaarten op locatie. Vervolgens bracht de gebruiker de SD-kaart naar het kantoor en werd de SD-kaart fysiek in een werkstation/pc geplaatst om te downloaden. Ten slotte werden de scans, nadat ze van de SD-kaarten waren geladen, geregistreerd (d.w.z. logisch geïntegreerd in een samenhangende set datapunten op het werkstation/de pc in het kantoor), waarna de gegevens dan uiteindelijk klaar waren voor gebruik. 

SCENE 7.0 ondersteunt een naadloos, efficiënter proces. Door realtime, on-site registratie kunnen 3D-scangegevens, afkomstig van één scan of meerdere scans die simultaan moeten worden verwerkt, in realtime direct draadloos naar een on-site werkstation/pc worden overgedragen. Daarnaast worden de scans automatisch in realtime, in het veld, uitgelijnd op het werkstation/de pc.
Dit biedt een aantal krachtige gebruikersvoordelen die uniek zijn in de branche:

  • Verbeterde productiviteit: Gegevensverwerking op kantoor is enorm verminderd. Gebruikers keren terug naar kantoor met een geregistreerd product en kunnen direct aan de slag. Bovendien wordt naarmate het project groter is of hoe meer scans zijn vereist, de behaalde efficiëntie steeds groter wat betreft projectdoorlooptijd en personeelsbehoefte op de locatie.
  • Betere betrouwbaarheid: Gebruikers van de FARO FocusS Series Scanner zijn nu in staat om voorbeelden te zien van scans/projecten terwijl ze nog in het veld zijn om te bevestigen dat voldaan is aan alle vereisten voor hun project en ze kunnen eventuele noodzakelijke aanpassingen in realtime in het veld doen.

 

“SCENE 7.0 is ongetwijfeld het meest geavanceerde softwareplatform in zijn soort. Het verhoogt de productiviteit van de FARO FocusS Series Laser Scanner -gebruiker aanzienlijk tot ver boven wat verkrijgbaar is voor hardware- en softwarepakketten voor kostenefficiënt vastleggen, verwerken en analyseren van 3D-gegevens,“ aldus Joseph Arezone, Chief Commercial Officer. “Realtime, on-site registratie is een grote mijlpaal, maar slechts één van de eigenschappen die de efficiëntie verhoogt,

 

Website FARO

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top