FARO introduceert de nieuwe FocusS laserscanner

FARO introduceert de nieuwe FocusS laserscanner

FARO, leverancier van 3D-meet- en -imagingtechniek voor metrologie, productontwerp, BIM/CIM, openbare veiligheid, forensisch onderzoek en 3D-oplossingen en servicetoepassingen, introduceert de nieuwe FARO FocusS laserscanner.

De FocusS is de nieuwste uitbreiding van de populaire Focus laserscanner productlijn van FARO en verkrijgbaar voor een bereik van 150 en 350 meter. Deze nieuwe laserscanners zijn ontwikkeld voor toepassingen ten behoeve van BIM/CIM, openbare veiligheid en forensisch onderzoek, en beschikken over diverse klantgerichte functies, zoals een groter scanbereik, IP54-classificatie voor stoffige en vochtige omgevingen, plus de aansluitmogelijkheid van accessoires en een ingebouwde onsite compensatieroutine om op elk moment de systeemnauwkeurigheid te kunnen waarborgen.

“Na de zeer succesvolle Focus3D-modellen van de afgelopen vijf jaar, legt het FARO Research & Development team met deze nieuwe benchmark de lat voor laserscanners opnieuw een stukje hoger. De zeer geavanceerde FocusS 150 en 350 zijn ergonomisch en duurzaam uitgevoerd, en beschikken over de meest innovatieve functionaliteit, zodat scanprofessionals een maximale efficiency kunnen bereiken,” aldus Joe Arezone, Chief Commercial Officer van FARO.

FocusSDe gesloten behuizing van de FocusS laserscanner is gecertificeerd conform IP54, en biedt bescherming tegen vuil, stof, mist en regen, evenals andere elementen die een rol kunnen spelen bij het scannen onder extreme omstandigheden.

Website FARO Focus

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top