FARO introduceert 6DoF Laser Tracker Platform

FARO introduceert 6DoF Laser Tracker Platform

FARO introduceert de volgende generatie FARO Laser Trackers, de 6DoF Vantage productlijn met 6Probe. De 6Probe is een volledig geïntegreerde handprobe voor het snel meten van verborgen, moeilijk bereikbare kenmerken op lastig bereikbare plaatsen. Samen bieden de TrackArm super 6DoF en de 6Probe een  complete oplossingenportfolio voor elke meetbehoefte. Deze nieuwe functie is geschikt voor een breed aanbod grootschalige metrologie-oplossingen binnen vele productiegerichte branches, waaronder automotive, lucht-& ruimtevaart, de bouw, zware machinebouw en scheepsbouw.

De 6DoF FARO Vantage productlijn bestaat uit twee hoogwaardige modellen, de VantageE6 met een operationeel bereik van 35 meter en de VantageS6 met een operationeel bereik van 80 meter. Beide werden getest volgens de strenge standaarden van de International Electrotechnical Commission (IEC) voor schokken en trillingen en extreme thermische omstandigheden, en hebben een IP52 classificering voor stof en water.

Nauwkeurigheid voor de massamarkt
Op basis van meer dan 30 jaar ervaring van FARO in het leveren van hoogwaardige metrologische oplossingen, uitgebreide interne testen en feedback van een doorsnede van professionals in vaste metrologie, bedwingen de nauwkeurigheid en dynamische meetmogelijkheden van de 6Probe op betrouwbare wijze de overgrote meerderheid van 3D-meetuitdagingen met grote volumes. In combinatie met de Super 6DoF, die zelfs een nog grotere nauwkeurigheid kan behalen, vervult het Vantage-platform nu elke behoefte. Het hoogwaardige aanbod van het nieuwe Vantage 6DoF-platform met Super 6DOF en 6Probe zal een nog bredere toepassing van lasertrackers faciliteren, waardoor geïntegreerde, totale kwaliteit voor alle industrieën haalbaar wordt.

Premium productiviteit
De beide Vantage-modellen beschikken over de functie ActiveSeek met brede weergavehoek, waarmee gebruikers zich zelfverzekerd en zorgeloos van de ene naar de andere locatie kunnen verplaatsen. Dit verbetert de algehele productiviteit, omdat gebruikers het feitelijke meetproces sneller kunnen starten en geavanceerde 3D-metingen voor iedereen toegankelijk worden.

“We hebben een lange geschiedenis als leverancier van hoogwaardige oplossingen voor grootschalige metingen,” verklaarde Pete Edmonds, vice-president – Fabrieksmetrologie. “Gezien de frustratie van de industrie met dubieuze prestaties of het bewust hoog houden van prijzen, heeft FARO bewust gekozen voor het leveren van een voordelige oplossing aan de industriële massamarkt, gericht op veel meer gebruikers en toepassingen, die tot nu toe onvoldoende werden bediend. Met de krachtige combinatie van 6DoF, Super 6DoF en ActiveSeek™ is standaard een nieuw gebruiksgemak binnen de gehele verwerkende industrie mogelijk.”

Website FARO

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top