FARO introduceert FocusS 70 Laser Scanner

FARO introduceert FocusS 70 Laser Scanner

FARO kondigt de release aan van de laatste toevoeging aan de FARO® Focus Laser Scanner productlijn. De FARO FocusS 70 is een zeer nauwkeurige scanner voor de korte afstand, speciaal ontwikkeld voor architectuur, techniek, bouw, productontwerp en forensisch onderzoek.

Net als de FARO FocusM 70, toegevoegd aan de FARO® Focus Laser Scanner productlijn in januari 2017, biedt de FocusS70 industriële kwaliteit met een uitzonderlijke prijs/prestatieverhouding. Inclusief een IP-54 classificering voor het gebruik in stoffige en vochtige omgevingen, HDR-imaging en een vergroot temperatuurbereik. Daarnaast hebben gebruikers de volledige vrijheid bij de keuze van software tools die het best bij hun workflow passen, zoals FARO SCENE of software van derden zoals Autodesk ReCap®.

De FARO FocusS 70 beschikt ook over een aantal incrementeel ontwikkelde, waardevermeerderende functionaliteiten, waardoor deze perfect past bij die toepassingen die het scanvermogen voor korte afstand van de FocusM 70, de geavanceerde nauwkeurigheid van de FocusS 150 of FocusS 350 en het unieke vermogen van on-site registratie in realtime nodig hebben.

Korte afstand met nauwkeurigheid van het hoogste niveau:
• Ontwikkeld voor scans in binnen- en buitenomgevingen, waarvoor een scanbereik tot 70 meter en een nauwkeurigheid van +/- 1 mm vereist zijn.
• Levert een meetsnelheid van bijna 1.000.000 punten per seconde
• Ondersteunt realtime, on-site registratie

Met deze hoogwaardige functionaliteit kunnen 3D-scangegevens, afkomstig van één scan of meerdere scans die simultaan moeten worden verwerkt, in realtime direct draadloos naar een on-site werkstation/pc worden overgedragen zonder dat een SD-kaart nodig is.

“We zijn overweldigd door de postitieve reacties en acceptatie van de FocusM 70,” aldus Joe Arezone, Chief Commercial Officer. “Dit heeft onze hypothese onderbouwd dat er voldoende enthousiasme zou zijn voor een betaalbare industriële scanner voor de korte afstand die kon beschikken over de vertrouwde, superieure FAROkwaliteit. We blijven altijd luisteren naar onze klanten en het resultaat daarvan is de FocusS 70, het nauwkeurigere broertje van de FocusM 70 en logische aanvulling op de Focus Laser Scanner productlijn. FARO is uniek gepositioneerd om te kunnen inspelen op het brede scala aan prestatie-eisen in alle marktsegmenten en toepassingen die 3D-scangegevens moeten verwerken”.

 De FARO FocusS 70 Laser Scanner is vanaf nu beschikbaar.

 

Website FARO

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top