Revit- en Excel-data uitwisselen via Revit-app van Stabiplan

Revit- en Excel-data uitwisselen via Revit-app van Stabiplan

Revit en Excel zijn twee programma’s die MEP-engineers waarschijnlijk dagelijks gebruiken. Deze programma’s werken niet altijd fijn samen, waardoor engineers geregeld handmatig allerlei data moeten overtypen. Stabiplan lanceert donderdag 9 november een nieuwe Revit-app die de functionaliteiten van Revit en Excel combineert: de Stabiplan Export and Import Excel-app. De Revit-app kan gedownload worden om data te exporteren naar een Excel-bestand, maak (bulk-)wijzigingen en importeer data terug naar uw Revit-project. Maak zelf een selectie van de data: kies voor het gehele project of een selectie ervan.

Met deze Revit-app kan tijd worden bespaard en het helpt bij samenwerking binnen een project. Tijd wordt bespaard omdat een model met Excel-data verrijkt en geüpdatet kan worden. Dit is interessant voor MEP-engineers, ontwerpers en modelleurs. Data kunnen naar Excel geëxporteerd worden om ze te delen met projectpartners die geen Revit-licentie hebben. Zo zijn altijd de juiste data op de juiste plek beschikbaar.

Gratis proefperiode

De Export and Import Excel-app kan gratis worden uitgeprobeerd via store.mepcontent.com.

MEPcontent en Stabiplan werken continu aan het uitbreiden van het aanbod aan apps for Revit en AutoCAD om MEP-specialisten te helpen met hun werkzaamheden. Deze app is anders dan de andere (MEPcontent-)apps. Daarom heet de app ‘Stabiplan Export and Import Excel’. De app biedt namelijk additionele functionaliteiten in plaats van extra content zoals bij de MEPcontent-apps. De app kan worden gecombineerd met zowel Revit als Stabicad for Revit.

Website Stabiplan
Website MEPcontent

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top