Eugene Grüter benoemd tot directeur Sweco Nederland

Eugene Grüter benoemd tot directeur Sweco Nederland

Eugene Grüter is benoemd tot directeur van Sweco Nederland als opvolger van Ton de Jong. ”Met Eugene Grüter krijgt Sweco Nederland een ervaren leider die in staat is duurzame relaties met klanten en werknemers op te bouwen. Hij heeft solide track record in het bereiken van resultaten en transformeren van organisaties,” zegt Tomas Carlsson, President en CEO van Sweco.

Eugene Grüter zal zijn rol als directeur van Sweco Nederland per 1 september 2016 aannemen. Hij heeft brede ervaring op management niveau in de consulting engineering en constructie industrieën en was lid van raad van bestuur van Royal HaskoningDHV en de Koninklijke BAM Groep. Eugene Grüter heeft ruime ervaring in organisatie- en management ontwikkeling.

directeur
Eugene Grüter

”Er zijn veel kansen in de Nederlandse markt. Met de 100-jarige historie en aanwezigheid door het land, de sterke klantrelaties en zeer ervaren werknemer is Sweco in de unieke positie om Nederlandse steden en gemeenschappen van de toekomst te plannen en ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om de potentie van Sweco’s business in Nederland te ontwikkelen samen met onze klanten en de organisatie”, zegt Eugene Grüter, de nieuw benoemde directeur van Sweco Nederland.

Eugene Grüter zal toe treden tot Sweco’s Executive Team.

Website Sweco Nederland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top