Esri roadshow informatie delen

Esri roadshow informatie delen

Op 15, 17 en 22 mei 2018 wordt er door GIS-leverancier Esri Nederland weer een roadshow georganiseerd in Eindhoven, Rotterdam en Zwolle. 

Ook voor deze editie is er weer een uitgebreid programma samengesteld waar wordt ingegaan op de mogelijkheden die ArcGIS biedt voor het delen van informatie. Daarbij komen diverse aspecten van het ArcGIS-platform aan bod, waaronder ArcGIS Online, ArcGIS-apps, ArcGIS Content, ArcGIS Open data en ArcGIS Hub. Daarnaast worden er tijdens de roadshow ook klantvoorbeelden besproken en is er tijd om onderling te netwerken. De roadshow ‘Informatie Delen’ vindt plaats op dinsdag 15 mei (Eindhoven), donderdag 17 mei (Rotterdam) en dinsdag 22 mei (Zwolle). 

Programma

  • 09.00 – 09.30 uur Inloop
  • 09.30 – 11.00 uur Programma deel I Het eerste deel van het programma gaat onder meer over handige functies in ArcGIS Online en ArcGIS Enterprise om informatie te delen en samenwerken in de keten. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ‘direct-te-gebruiken’ templates voor apps en informatieproducten om informatie te delen.
  • 11.00 – 11.15 uur Pauze
  • 11.15 – 12.30 uur Programma deel IIIn het tweede deel besteedt Esri aandacht aan een klantvoorbeeld, ‘een vliegende start met ArcGIS Content bij het delen van informatie’, ArcGIS Hub en Open data.
  • 12.30 uur Lunch

Website Esri | Roadshow Informatie Delen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top