Epson lanceert zijn kleinste grootformaat printer

Epson lanceert zijn kleinste grootformaat printer

Epson kondigt zijn meest betaalbare en kleinste grootformaat printer aan in zijn reeks gespecialiseerde T-serie printers.

 

De nieuwe 24-inch SureColor SC-T2100 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals als architecten, ingenieurs, docenten en designers. Het robuuste en lichtgewicht ontwerp maakt de printer ideaal voor thuiswerken, kleine studio’s, klaslokalen of afgelegen locaties als bouwplaatsen. De draadloze printer kan op een bureau of op zijn eigen standaard worden geplaatst en dankzij het ruimtebesparende, stapelbare ontwerp kan hij makkelijk worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Met de nieuwe 24-inch printer kan een breed scala aan professionele documenten worden geproduceerd, zoals posters, presentaties, CAD-tekeningen en architectonische en technische ontwerpen. De Epson UltraChrome XD2-pigmentinkten zorgen voor duurzame archiefprints met schitterende kleuren en scherpe lijnen op vrijwel elk papiersoort, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Dankzij de unieke auto-switching-functionaliteit kan de printer wisselen tussen grootformaat rolpapier en losse vellen A4/A3 papier, zonder dat de gebruiker de printer hoeft aan te raken, ideaal voor kleine bedrijven die uiteenlopende printbehoeften hebben in een beperkte werkruimte.

“De SureColor SC-T2100 is ideaal voor professionals, ondernemers en startups die draadloos nauwkeurige en levendige prints willen maken vanaf pc, tablets en smartphones,” zegt Henk Geesink, Regional Sales Manager Commercial & Industrial Nordics & Benelux. “Het compacte design maakt hem perfect voor kleine retailers, onderwijsinstellingen, ingenieurs, ontwerpers en architecten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en kostenbesparende printer, hoeft u niet verder te zoeken.”

De Epson PrecisionCore MicroTFP-printkoptechnologie en Nozzle Verification Technology kunnen automatisch de staat van de printkoppen detecteren en aanpassen. De printer biedt hoge printsnelheden voor nauwkeurige A1-formaat prints in 43 seconden, met precieze details en commerciële betrouwbaarheid. Dankzij de geïntegreerde draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit kunnen architecten en designers naadloos printen vanaf tablets en smartphones. Of ze gebruiken het nieuwe 4,3-inch LCD-kleurentouchscreen met eenvoudige en intuïtieve menu’s en navigatie. De SureColor SC-T2100 is verkrijgbaar vanaf mei 2020 voor een verkoopadviesprijs van € 649.

Website Epson

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top