EPLAN eMANAGE: uploaden, delen en managen van projecten in de cloud

EPLAN eMANAGE: uploaden, delen en managen van projecten in de cloud

Als onderdeel van zijn clouddiensten presenteert EPLAN nu een nieuwe service voor projectoverschrijdende samenwerking: EPLAN eMANAGE.

Over the Shoulder: Female Chief Engineer Working on Personal Computer, Display is Green Mock-up Screen or Chroma Key. Industrial Factory with High-Tech Machinery and Professional Workers

De gratis versie werd half maart gelanceerd – een uitgebreide, betaalde versie volgt in augustus 2021.

Innovatieve clouddiensten en de systemen van het EPLAN Platform worden steeds verder geïntegreerd. Als eerste stap werd half maart de nieuwe softwareoplossing EPLAN eMANAGE Free gelanceerd. Deze gratis, cloudgebaseerde software maakt eenvoudig uploaden van projecten van het EPLAN Platform naar de beveiligde ePULSe cloud-omgeving mogelijk. In augustus wordt een betaalde versie van de software uitgebracht, met meer functionaliteiten.

Projectoverschrijdende samenwerking
EPLAN eMANAGE maakt het makkelijk om projecten in de cloud te uploaden, te managen en te delen. Het huidige ecosysteem van industriële automatisering wordt gekenmerkt door veel media discontinuïteiten bij het verwerken en overdragen van documentatie. eMANAGE kan hiervoor voordelen bieden. Het EPLAN Platform kan via deze nieuwe cloud-service fabrikanten van schakelkasten en paneelbouwers, OEM’s en systeemintegratoren, evenals machine- en fabriekssysteemoperators in een netwerk opnemen. Ze werken daarbij samen in een centraal project dat op het EPLAN Platform kan worden gesynchroniseerd via eMANAGE.

Duidelijke toegangsrechten en roltoewijzingen garanderen databeveiliging en bieden flexibiliteit voor projecttoegang. Gebruikers van EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel profiteren nu al van deze geïntegreerde processen, waarbij ze hun projecten makkelijk kunnen uploaden naar de cloud en voor verdere verwerking kunnen terughalen naar het EPLAN Platform.

Gebruikers van EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel kunnen hun projecten makkelijk uploaden naar de cloud en terughalen naar het EPLAN Platform voor verdere verwerking.

Directe datatransfer naar EPLAN eVIEW
Gebruikers kunnen hun projectdata ook met één klik direct in EPLAN eVIEW publiceren. Dit biedt, mensen die reviewen en bewerken, de mogelijkheid om complete projecten te bekijken en van commentaar te voorzien. Dankzij deze duidelijke, centrale beschikbaarheid in de cloud, ondersteunt eMANAGE zo projectdeelnemers bij het snel zoeken naar specifieke inhoud.

EPLAN eMANAGE betekent dat het EPLAN project gesynchroniseerd is voor alle projectdeelnemers en belanghebbenden. Wijzigingen in het project zijn zichtbaar voor alle deelnemers en de projectdocumentatie is altijd actueel – gedurende de gehele projectlevenscyclus en zelfs tot en met de operationele en servicescenario’s.

Website EPLAN

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top