Enginia Event 2018 – “Innoveren 2020” op 11 oktober

Enginia Event 2018 – “Innoveren 2020” op 11 oktober

Het evenement voor de maakindustrie. In een nieuw jasje, op een nieuwe locatie én met de Nederlandse Solid Edge University. Enginia organiseert voor de vierde keer ‘Enginia Event’. Dit jaar op 11 oktober bij Inn Style in Maarssen. Hét netwerkevent voor de maakindustrie. Enerzijds gericht op directie en hoger management en anderzijds op engineers. De primeur voor dit jaar: Solid Edge University.

De Solid Edge University is een evenement voor Solid Edge gebruikers én geïnteresseerden. De nieuwste modules en technologieën worden in een dagprogramma uitgelegd door experts van Enginia en Siemens. Dit jaar voor het eerst in Nederland én gehost door Enginia, Smart Expert Platinum partner van Siemens PLM Software. Tijdens de Solid Edge University leert de bezoeker alles van de nieuwste versie Solid Edge 2019. De eendaagse University zit boordevol inhoudelijke sessies over nieuwe functionaliteiten en modules, Solid Edge Tips & Tricks en een actieve belevenis waar je energie van krijgt. De Solid Edge University is speciaal voor engineers die voorop willen lopen in hun vakgebied en alles uit de nieuwste versie van Solid Edge willen halen.

Innoveren in 2020
Naast de Solid Edge University biedt het Enginia Event een programma gericht op directie en hoger management. Hierin worden 8 interactieve kennissessies aangeboden gericht op het thema innoveren in 2020. Wat moet je nu doen om in 2020 beter en sneller te innoveren. Cruciaal voor de maakindustrie die te maken heeft met de transitie naar Smart Industry, Internet of Things en toenemende internationalisering. Met o.a. nieuwe engineering- en simulatie technologieën, praktijkverhalen van bedrijven uit de maakindustrie over Product Lifecycle Management (PLM) en de ROI van digitalisering.

Directeuren uit de maakindustrie aan het woord over PLM software
Bedrijven die nog te maken krijgen met een PDM/PLM implementatie traject, dagen we uit hun vragen te stellen tijdens de PLM Boardroom. Drie directieleden van de innovatieve bedrijven Dieseko, Eurotech en Jansen Poultry Equipment delen praktijkervaring over hun PLM implementatie. De drie bedrijven hebben ruime praktijkervaring op het gebied van het implementeren én het gebruiken van een PLM platform.

Het volledige dagprogramma biedt een keuze uit 16 innovatieve kennissessies. Verder ontmoet je ruim 250 collega’s uit de maakindustrie en ontdek je de nieuwste technologische snufjes op het Technology Square.

Bekijk hier de sfeerimpressia van het Enginia Event 2017 hieronder.

Website Enginia Event

Website Enginia  

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top