Eerste fase Uniforme Objecten Bibliotheek van start

Eerste fase Uniforme Objecten Bibliotheek van start

Eind 2017 hebben Cadac Group en Itannex de handen ineen geslagen voor de ontwikkeling van de Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB), waarmee in nauwe samenwerking met een aantal fabrikanten gelijksoortige en uitwisselbare objecten voor de installatiebranche worden gecreëerd. Hiermee wordt het mogelijk om slimmer (samen) te werken.

Als gelegenheidscombinatie met de toepasselijke naam CIC (Cadac Itannex Corporation) hebben beide organisaties hiertoe eind 2017 een gezamenlijke presentatie gegeven aan Uneto-VNI, waarbij beide directeuren-eigenaren aanwezig waren om de samenwerking te bekrachtigen. Beide organisaties kondigen nu aan dat zij de opdracht hebben ontvangen van Uneto-VNI voor de eerste fase van dit project.

Cadac Group en Itannex zijn beide actief op het gebied van op Autodesk-programmatuur gebaseerde oplossingen voor de installatiebranche. De later te ontwikkelen UOB-oplossing is primair gebaseerd op het standaard BIM-ontwerpplatform Revit, waarbij is voorzien in een open ontwikkelinterface. De opgeleverde data zijn in een neutraal Revit-formaat én in het open IFC-formaat beschikbaar.

Dit project wordt gefaseerd uitgevoerd, waarbij het de bedoeling is dat in een latere fase content en een intelligente configurator (met daarin alle productlogica) ontwikkeld gaat worden.

Website Cadac Group
Website Itannex
Website Uneto-VNI

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top