Een compleet beeld van 3D-scanning

Een compleet beeld van 3D-scanning

Geometius organiseert op donderdag 11 mei 2017 presentaties en demonstraties voor belangstellenden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-scanning.

Van het snel scannen van een gebouw (van binnen en van buiten) met een compacte handscanner tot high-end scanners voor onder andere grote infraprojecten. Alles is te zien en te proberen tijdens deze dag. Naast de live-demonstraties is er ook aandacht voor het verwerken van de data. Er zijn gastpresentaties over dataverwerking in onder andere SketchUp Pro, PointCab, Revit en Recab. Tijdens deze informatieve sessies ontdekken bezoekers de meerwaarde van het werken met puntenwolken.

3Dscanning1Noviteiten

Onder de laatste noviteiten die in actie te zien zijn tijdens de 3D-scanningdag in Nieuwegein: de nieuwe Trimble SX10 Scanning Total Station. Daarnaast heeft Geometius een primeur voor de Nederlandse markt; de nieuwe Z+F IMAGER 5016 scanner met Scout app zal voor het eerst te bewonderen zijn.

Het programma

Het interactieve programma is breed opgezet zodat bezoekers aan het einde van de dag een compleet beeld hebben van de mogelijkheden die 3D-scanning biedt. De dag vindt plaats in Green Village te Nieuwegein, het programma begint om 9:30 uur en duurt tot 16:00 uur.

Live-demonstraties en softwaresessies Gastpresentaties
  Trimble SX10 & Trimble Business Center √  Design8  –  SketchUp Pro
√  GeoSLAM ZEB-REVO & PointCab   Itannex  –  Revit & Recab
√  Trimble TX6 & TX8 en Trimble RealWorks   Z+F – IMAGER 5016
 √  Z+F IMAGER 5016 en Scout app √  PointCab – PointCab software

Website Geometius | Aanmelden 3D Scanningdag 11 mei

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top