Directiewisseling bij FACTO GEO

Directiewisseling bij FACTO GEO

Fred Janssen draagt met ingang van 1 januari 2018 zijn directie-verantwoordelijkheden bij FACTO GEO over aan Ron Rozema. Na bijna 20 jaar zal Fred Janssen zich uit zijn functie van Algemeen Directeur van FACTO GEO terugtrekken.

Ron Rozema is sinds 1985 werkzaam in het brede werkveld van de Geodesie en Geo-informatie. Hij heeft diverse functies vervuld bij (internationale) organisaties en ervaring zowel in het bedrijfsleven als ook bij de overheid. In zijn huidige functie is hij Global Director Digital Plants en Regional Director Roads Europe & Caspian bij Fugro NL Land BV. Ook is hij bestuurslid van GeoBusiness Nederland.

Fred Janssen blijft enig aandeelhouder bij FACTO GEO en zal met uiteenlopende projecten actief blijven in het geodetisch vakgebied, waaronder het opzetten van een nieuwe mbo-geodesie opleiding.

De continuïteit van de dienstverlening van FACTO GEO blijft uiteraard gewaarborgd. Onze vakmensen blijven u de kwaliteit leveren zoals u dat van ons gewend bent. Wij zorgen voor het gewenste eindproduct, waarbij kwaliteit en een goede samenwerking voor ons van het grootste belang zijn.

www.facto-geo.nl

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top