Directiemutatie bij Rho adviseurs

Directiemutatie bij Rho adviseurs

Directeur Dick Takkebos (50) vertrekt per 1 mei 2017 bij Rho adviseurs voor leefomgeving. Hij verruilt het adviesbureau voor WarmteStad bv, het nieuwe duurzame warmtebedrijf in Groningen, waar hij in dienst treedt als directeur. In de directie van Rho adviseurs is Monique Lammens, businessmanager legal & finance, tijdelijk benoemd tot adjunct-directeur naast statutair directeur Koos Seerden.

adviseurs
Dick Takkebos

Takkebos was bij Rho adviseurs directielid sinds 2013 toen het bureau ontstond uit de fusie tussen RBOI Rotterdam, RBOI Middelburg en Buro Vijn. Hij was er verantwoordelijk voor strategie, marktontwikkeling en innovatie. Namens Rho adviseurs vervulde Dick ook een groot aantal (bestuurs)functies bij brancheorganisaties en samenwerkingsverbanden.

,,Dick heeft een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming en uitbouw van Rho adviseurs. Daarvoor zijn we hem veel dank verschuldigd,’’ zegt Rho-directeur Koos Seerden. ,,Wij vinden het jammer dat Dick vertrekt, maar wij feliciteren hem met zijn nieuwe uitdaging en wensen hem daarin veel succes.’’

adviseurs
Monique Lammens

Rho adviseurs voor leefruimte is een landelijk werkend adviesbureau op het gebied van ruimtelijke inrichting en omgevingsmanagement met vestigingen in Rotterdam, Leeuwarden, Deventer, Eindhoven en Middelburg. Onder het motto ‘Ruimte, regie, resultaat’, levert Rho adviseurs alle expertise die nodig is om ruimtelijke initiatieven van idee naar uitvoering te brengen.
Website Rho adviseurs voor Leefruimte

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top