Digital Twin | Spatial Specialisten gestart

Digital Twin | Spatial Specialisten gestart

Digital Twin | Spatial Specialisten is een nieuwe speler geheel gericht op het leveren van specialistische dienstverlening, expertise en capaciteit op gebied van Digital Twin.

 

De digitale transitie maakt dat organisaties zich in toenemende mate bewust zijn van de waarde van data en hoe deze optimaal kan worden ingezet in het maken van beter onderbouwde, meer data gedreven, beslissingen.Deze organisaties zien het belang van de bouw van een eigen Digital Twin maar lopen daarbij tegen diverse uitdagingen aan op gebied van data, functionaliteit en platform.

Directeur Harco de Jager: “Na 15 jaar bij Ordina waar ik als manager voor diverse IT en data gerelateerde units verantwoordelijk ben geweest, waarvan de laatste jaren voor het realiseren en uitbouwen van een gezonde GEO-ICT unit, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Met de start van Digital Twin | Spatial Specialisten heb ik deze uitdaging vormgegeven door de specifieke expertise te kunnen leveren om de Digital Twin ambitie waar te kunnen maken. Voor alle organisaties met een grootschalige infrastructuur boven of onder grond maken we hierbij het verschil. In de basis werken we technologie onafhankelijk maar vanzelfsprekend zijn wij thuis in de producten van de dominante marktpartijen zoals Esri, FME en Azure. Het is onze ambitie om binnen 3 jaar uit te groeien tot een club van 25 Spatial Specialisten gericht op de Digital Twin.”.

Website D2WIN

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top