Digital Dot wordt distributeur van Massivit 3D in Benelux

Digital Dot wordt distributeur van Massivit 3D in Benelux

Digital Dot, leverancier van technische ondersteuning, verbruiksgoederen, software en grootformaat digitale printers in de Benelux, heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten met Massivit 3D om de distributeur van dat bedrijf te worden in de regio. Massivit 3D is leverancier van grootformaat 3D-printoplossingen voor visuele communicatietoepassingen.

In deze overeenkomst wordt Digital Dot verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, technische ondersteuning en onderhoud van het portfolio van Massivit 3D zoals de nieuwe Massivit 1500 Exploration 3D-printer en de grote Flagship Massivit 1800 3D-printer. Digital Dot zal ook het gepatenteerde Dimengel-materiaal van Massivit 3D leveren.

Volgens Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, maakt hun expertise als gevestigde leverancier aan printserviceproviders en hun kennis van de grafische markt in de Benelux hen geschikt om de rechterhand van Massivit 3D in de regio te worden.

“We proberen technologieën in ons aanbod te integreren waarvan we denken dat ze aanzienlijke mogelijkheden bieden voor printserviceproviders om hun activiteiten uit te breiden en Massivit 3D past volledig in dit plaatje”, legt Desmedt uit. “Met hun technologie kan je snel opvallende 3D-geprinte sign- en displayprojecten produceren met een grotere impact dan mogelijk is met 2D-grootformaat printoplossingen. Het zorgt voor een transformatie van de traditionele printmarkt. We zijn ongelooflijk trots om zo’n integrale rol te spelen bij deze baanbrekende technologie en dit is nog maar het begin!”, voegt hij eraan toe.

overeenkomstGegarandeerde omzet voor early adopters

Met de eerste Massivit 1800 in de regio kan Digital Dot haar klanten niet alleen een volledige on-site workflowdemonstratie bieden, maar ze ook helpen toegang te krijgen tot deze technologie en het scala aan visuele communicatietoepassingen te ontdekken. Digital Dot stelt op deze manier een klantendatabase op die het wil leveren aan de eerste klanten in België, Luxemburg en Nederland die een Massivit 3D-oplossing kopen. Met deze catalogus van eindklanten zal het bedrijf hopelijk opdrachten, die momenteel via haar servicebureau worden uitgevoerd, kunnen doorgeven aan haar klanten en hen direct gegarandeerde en mogelijk herhaalde omzet aanbieden.

VIP-forum

Om aan printserviceproviders het inkomstenverhogend potentieel te tonen dat mogelijk is door naadloos grootformaat 3D-printen in hun bestaande workflow te integreren, organiseert Digital Dot samen met Massivit 3D een VIP-forum op donderdag 26 april in haar vestiging in Vilvoorde. Geïnteresseerden kunnen meer informatie ontvangen via de Massivit 3D-website.

Over de overeenkomst zei Gaspare Bugli, European sales director bij Massivit 3D: “We zijn verheugd dat Digital Dot de verkoop in de Benelux op zich neemt. Digital Dot is met haar gevestigde kennis van de markt en diepgaand inzicht in de uiteenlopende toepassingsbehoeften van printserviceproviders de ideale partner. Haar technische ondersteuningsafdeling vormt een aanvulling op onze eigen klantgerichtheid.”

De technologie van Massivit 3D is ook te zien op FESPA Berlin (hal 1.1, stand A55) van 15 tot 18 mei.

Website Digital Dot
Website Massivit 3D

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top