DigiDare Award 2021: toon jouw voorbeeld van digitaal samenwerken!

DigiDare Award 2021: toon jouw voorbeeld van digitaal samenwerken!

De DigiDare Award is de jaarlijkse prijs voor goede voorbeelden van digitale samenwerking in de bouw.

Bij digitalisering denk je al snel aan techniek. Maar de menselijke kant is net zo belangrijk. Digitalisering vraagt om een cultuur van samenwerking. Een bereidheid om over de grenzen van je eigen organisatie heen te kijken, en het grotere belang te zien. Praten over digitalisering doen we al heel lang; Wat nu nodig is, zijn goede voorbeelden. Met de DigiDare Award zetten we deze voorbeelden in het zonnetje, zodat anderen er van kunnen leren.

Achtergrond
Woningnood, klimaatadaptatie en het opraken van fossiele brandstoffen zijn de maatschappelijke opgaven die de bouw-, infra en vastgoedsector in zijn greep houden. Slimmer, sneller en beter bouwen in de ruimtelijke omgeving vormen onderdelen van het antwoord, ingevuld met een kanteling naar een cultuur van (digitale) samenwerking. Om die beweging te versnellen is de DigiDare Award in het leven geroepen. De prijs wordt in 2021 voor de derde keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren UBA Bouw in 2019 en het samenwerkingsverband BUP 2.0 in 2020.

De DigiDare Award is een prijs voor inspirerende voorbeelden van de nieuwe cultuur van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. De bouw-, infra- en vastgoedsector heeft alles in huis om opgaves als de energietransitie en het klimaatprobleem te helpen oplossen, maar het ontbreekt soms aan bewustzijn. Wanneer je tempo wilt maken en kwaliteit wilt verhogen, is het essentieel om processen en methodes aan te passen. En hoe meer we elkaar meenemen in onze verbeterprocessen, hoe meer we van elkaar kunnen leren. Laat je klanten en ketenpartners zien hoe jij je als organisatie bezighoudt met digitalisering – en welke voordelen dit hen biedt.

Deel je verhaal
Laat zien hoe jij actief bijdraagt aan een nieuwe cultuur van digitale samenwerking in de bouw. Met jouw pitch van twee minuten maak je kans om tijdens de BIM Loket D-Day op 1 oktober voor het voetlicht te verschijnen. Vraag je je af hoe je pitch eruit moet zien? Steek je licht eens op bij de inzendingen van vorige edities. Ken je een persoon of organisatie die je wilt aandragen? Meld het ons via de campagnewebsite. Of lees meer over de bedrijfscultuur bij de winnaar van 2019, UBA Bouw of de rol van het BIM Uitvoeringsplan (winnaar 2020) om de digitalisering te versnellen. Bekijk de promofilm van de DigiDare Award. De DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket en digiGO

Pak je smartphone of videocamera, film een korte pitch en ding mee naar de DigiDare Award 2021. Je kunt je pitch insturen tot 1 augustus 2021. De finale vindt plaats tijdens de BIM Loket D-Day op 1 oktober.

Bezoek de website voor meer informatie en om je pitch in te sturen

Website DigiDare Award

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top