DataLand opleidingsaanbod 2018

DataLand opleidingsaanbod 2018

Het belooft dit jaar weer een spannend geo-jaar te worden. Geo-ict’ers in de Nederlandse gemeenten gaan aan het werk met onder anderen de BGT fase-2, BAG 2.0 en natuurlijk de Omgevingswet.

Het stelsel van basisregistraties krijgt steeds meer samenhang en we beschikken over meer en betere geo-informatie. Maar is alle kennis wel up-to-date? En kunnen we die kennis ook goed overdragen binnen onze organisatie? Met opleidingen van DataLand verdiepen geo-specialisten zich in deze en andere onderwerpen.

Overzicht
Er komt een try-out van de nieuwe Workshop Geo-Bewust, er is een BGT Basisopleiding, Kennismaken met de BAG, Belastingen & Basisregistraties, Hoe beheer(s) ik de BGT in fase 2? De BAG de baas, BAG&WOZ: samen sterker! Meer weten van techniek in de BGT-keten

Krijg inzicht in het ketenproces (BH-BRAVO-CS-LV-PDOK), het proces rond mutatieberichten, de controles in BRAVO en LV en de valkuilen, het mutatie-meldsysteem, “Verbeter De Kaart” en wat kan er mis gaan en behandeling van vaak voorkomende foutmeldingen en de BAG van goed naar beter.

Planning
Een aantal van deze cursussen vindt al plaats in januari 2018. De BAG van goed naar beter gaat in Haarlem van start op 18 januari. Kennismaken met de BAG kan op 25 januari in Zwolle. De try-out van de Workshop Geo-Bewust is op 30 januari in Gouda, net als de BGT Basisopleiding in Eindhoven.

Website DataLand

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top