Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021

Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021

Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021, een nieuwe versie van de applicaties voor 3D-ontwerpen en engineering.

 

 

SOLIDWORKS 2021 verbetert de benodigde workflows voor ontwerpen, documenteren, datamanagement en validatie, waardoor ontwerpers en engineers sneller kunnen werken. Verder zijn ontwerpen in een kortere tijd productiegereed te maken door via de cloud samen te werken met het aanvullende 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio.

SOLIDWORKS 2021 bevat zowel nieuwe functionaliteit als performanceverbeteringen die de gebruikerscommunity tijdens het 3DEXPERIENCE World 2020-event in februari heeft gevraagd. Onder andere voor het sneller ontwerpen van productonderdelen en assemblages, het maken van tekeningen en datamanagement om het gebruik van bestanden en workflows te versnellen. Tevens bevat deze versie diverse verbeteringen voor het modelleren van assemblages, het simuleren van ontwerpen en de gebruikerservaring.

 

SOLIDWORKS is in drie versies leverbaar met uitbreidingen die via het 3DEXPERIENCE-platform toegankelijk zijn, genaamd 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard, Professional en Premium. Dit aanbod biedt klanten de mogelijkheid om de vertrouwde functies van hun desktopapplicaties uit te breiden met cloudservices van het 3DEXPERIENCE-platform, voor eenvoudiger datamanagement en automatische data- en software-updates. Tevens hebben de gebruikers van genoemde SOLIDWORKS-versies rechtstreeks toegang tot het 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS is geoptimaliseerd voor industrieel en werktuigbouwkundig ontwerpen via de cloud op zowel desktop als mobiele apparatuur.

 

Website SolidWorks

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top