D2WIN is lid geworden van het Digital Twin Consortium

D2WIN is lid geworden van het Digital Twin Consortium

D2WIN, Digital Twin | Spatial Specialisten is lid geworden van het Digital Twin Consortium (DTC), een internationale organisatie gevestigd in Noord-Amerika, die zich inzet voor het creëren van samenwerkingsverbanden tussen digital-twin gebruikers en experts die werkzaam zijn in de industrie, de overheid, de academische wereld en de technische sector.

 

 

D2WIN zal, als lid van het Consortium, expertise en inzichten inbrengen voor het realiseren en gebruik van de Digital Twin met een specifieke focus op de ruimtelijke toegevoegde waarde.

“We staan aan het begin van een revolutie in de kracht en toepassingen van de Digital Twin.” zegt Harco de Jager, Managing Director van D2WIN. “Door het op een intelligente wijze combineren van data en techniek krijgen we een beter beeld van onze fysieke infrastructuur en inzicht in de processen om deze efficiënter te kunnen benutten en te onderhouden.”

Volgens de definitie van het Digital Twin Consortium, is een digitale tweeling een virtuele weergave van entiteiten en/of processen uit de echte wereld, gesynchroniseerd met een vastgestelde frequentie en betrouwbaarheid. Digital Twin Consortium is een autoriteit op gebied van Digital Twin, een wereldwijd ecosysteem dat bestaat uit leden uit de industrie, de overheid en de academische wereld.

Website D2WIN

Website Digital Twin Consortium

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top