ConstruSteel breidt uit naar UK

ConstruSteel breidt uit naar UK

Vanwege een toenemende vraag naar automatiseringssoftware is het Nederlandse softwarebedrijf ConstruSteel op 4 september 2017 officieel gestart met een verkooppunt binnen het Verenigd Koninkrijk. ConstruSteel is met zijn software en dienstverlening met betrekking tot automatisering van het staalbouwproces de laatste jaren sterk gegroeid. Zowel grote als kleinere constructie- en staalbouwbedrijven gebruiken de innovatieve software-oplossingen van ConstruSteel waarmee zij meer efficiency realiseren.

“Engeland is een land van staal. Maar liefst twee derde van de utiliteitsgebouwen wordt met staalconstructies gebouwd, dus het is voor ons een logische stap om hier met een vestiging te beginnen”, aldus Jos Bonte, directeur van ConstruSteel. “We zijn jaren geleden al begonnen om onze software ook actief in andere landen aan te bieden. Ondersteuning van onze buitenlandse agenten en klanten ging veelal nog via ons Nederlandse team, maar hierin brengen we nu verandering.”

Bonte: “Met het aantrekken van de ervaren Andrew Spence als area manager UK hebben wij een dedicated professional voor onze uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft veel kennis en een groot netwerk, waardoor ons marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk de komende jaren snel kan groeien. Onze Engelse klanten kunnen rekenen op de beste producten met bijbehorende service van ons toegewijde en professionele team.”

Gespecialiseerde software-oplossingen voor constructie- en staalbouwbedrijven

ConstruSteel maakt gespecialiseerde ERP & MRP bedrijfsbeheersoftware ten behoeve van constructie- en staalbouwbedrijven. Het in eigen beheer ontwikkelde systeem wordt dankzij een netwerk van resellers en business partners wereldwijd gedistribueerd.

De software-oplossingen zijn vanuit de praktijk ontwikkeld en bestaan uit verschillende modules en apps die technische en financiële processen van verschillende afdelingen binnen een staalbouwbedrijf (zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie, montage en administratie) automatiseren en verbinden.

Website ConstruSteel

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top