Combinatie NLCS en IMGeo (BGT) in beeld

Combinatie NLCS en IMGeo (BGT) in beeld

Hoewel NLCS en IMGeo (BGT) vanuit verschillende werelden tot stand zijn gekomen, schuilt er kracht in deze combinatie. Door NLCS slim toe te passen, wordt in de keten ontwerp-BGT-BOR dubbel tekenwerk geëlimineerd, verkeerde interpretatie en fouten voorkomen, het aantal handelingen gereduceerd, de doorlooptijd verkort en wordt gezorgd voor ‘geplande IMGeo-objecten op het juiste moment op de juiste plaats’.

Een animatiefilm brengt de voordelen van de combinatie NLCS en IMGeo (BGT) in beeld voor ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR-beheerders.

De betrokkenen leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Om elkaars informatie te kunnen hergebruiken, is het van belang dat ze elkaars ‘taal’ spreken.

Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt die samenwerking mogelijk. Door goede uitwisseling van gegevens tussen beide standaarden wordt het makkelijker om direct gebruik te maken van de overlap van elkaars gegevens en zo te profiteren van elkaars kennis.

Website NedGraphics

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top