COB-coördinatoren nemen afscheid

COB-coördinatoren nemen afscheid

Het Centrum voor Ondergronds Bouwen (COB) neemt afscheid van coördinatoren bij Carrousel Ondergrond en Ordening en bij het Kennisplatform Tunnelveiligheid.

Wie LinkedIn in de gaten houdt, heeft het wellicht al gezien: Roel Scholten gaat het Kennisplatform Tunnelveiligheid verlaten wegens een nieuwe uitdaging. Die uitdaging zorgt er ook voor dat hij zijn functie van COB-coördinator neerlegt. Toen in 2013 het Kennisplatform Tunnelveiligheid (KPT) van start ging, werd Scholten (NedMobiel) aangesteld als coördinator. Het duurde niet lang voordat Scholten ook binnen het COB die rol op zich nam. Mede dankzij zijn expertise, praktische instelling en daadkracht zijn vele COB-projecten opgestart en succesvol afgesloten, waaronder KIS Maastunnel en de Evaluatie Velsertunnel.

Facilitator en coördinator

Vorige maand nam ook Henk Werksma afscheid bij het COB. Werksma (H2Ruimte) was al een aantal jaren bij het COB betrokken als facilitator bij de Carrousel Ondergrond en Ordening en het bijbehorende Flexival. Als coördinator heeft hij die functies met verve voortgezet en aangevuld met nieuwe initiatieven, zoals het project Waarde van Ondergronds Bouwen. Ook was hij een belangrijke kracht achter de publicatie Meer-Waarde Met De Ondergrond. Wegens het vertrek van beide krachten komt er binnenkort een uitvraag voor nieuwe coördinatoren.

Website COB

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top