CHC Navigation lanceert nieuwe versie Landstar Field Data Collection Software

CHC Navigation lanceert nieuwe versie Landstar Field Data Collection Software

CHC Navigation heeft LandStar8 uitgebracht, een applicatie voor veldmeting en mapping voor Android-apparaten. LandStar8 is veelzijdige, modulaire en aanpasbare software voor topografische taken zoals landmeten, uitzetten, kadastraal, karteren en GIS. Voortbouwend op de erfenis van LandStar7, biedt de nieuwe LandStar8 veel nieuwe functies, zoals een verfijnde gebruikersinterface, gestroomlijnde workflows, nog snellere werking en geïntegreerde cloudservices.

Vereenvoudigde interface-indeling
LandStar 8 heeft een eenvoudige en intuïtieve lay-out met grote kaartvensters en scherpe afbeeldingen. Gebruikers kunnen functies verbergen die ze zelden gebruiken en alleen die weergeven die ze dagelijks gebruiken, waardoor de interface eenvoudiger en gebruiksvriendelijker wordt. LandStar8 is flexibele en gebruiksvriendelijke veldsoftware voor landmeetkundige en karteringstaken.

Op LandStar8 is het eenvoudig om coördinateninstellingen, besturings- en uitzetpunten van een andere handheld controller te kopiëren door een QR-code te scannen. Projecten kunnen eenvoudig worden bewerkt en gesorteerd op geschiedenis en attributen. Aangepaste coördinatensystemen, geoïdemodellen en coderingsbibliotheken kunnen op elk moment worden bijgewerkt met behulp van resourcepakketten. LandStar8 beschikt ook over een wizard voor terreinkalibratie die speciaal is ontworpen voor niet-ervaren gebruikers.

LandStar8’s eigen MetaCAD grafische engine opent DWG- en DXF-basiskaarten sneller en met een vloeiendere weergave. DXF-bestanden tot 200 MB kunnen in minder dan 10 seconden worden geopend. LandStar8 ondersteunt het openen van externe referentiebestanden, herkent automatisch CAD-lengte-eenheden en maakt het bewerken van CAD-basiskaarten direct in het veld mogelijk.

Gestroomlijnde communicatie tussen het veld en kantoor
LandStar8 is ontworpen rond een uitgebreide cloudgebaseerde architectuur die projectback-up, samenwerking, gegevensopslag en vele andere waardevolle functies ondersteunt. De mogelijkheden voor ondersteuning op afstand helpen de helpdesk op kantoor om gebruikersproblemen op te lossen en persoonlijke technische assistentie te bieden. Met de functie “code delen” kunnen gebruikers projectgegevens snel overdragen tussen desktopcomputers en veldcontrollers of tussen verschillende veldcontrollers om de werkefficiëntie verder te verhogen.

Website CHC Navigation

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top