Canon vernieuwt MFP-serie met L24e en L36e scanners 

Canon vernieuwt MFP-serie met L24e en L36e scanners 

Canon Europe combineert de imagePROGRAF MFP 770 en imagePROGRAF MFP 670 grootformaatprinters met nieuwe L36e en L24e scanners, waardoor het mogelijk is om zonder computer grootformaat kopieën te maken. Daarmee zijn ze met name bedoeld voor kleine ondernemingen, zoals bouwbedrijven, onderaannemers, ontwerpbureaus, copyshops, opleidingscentra en retailers. De modellen vervangen vanaf september 2017 de iPF770 MFP L36 en iPF670 MFP L24. 

Dankzij een inktsysteem met 5-kleuren dye- en pigmentinkt bieden de modellen een vernieuwd kleurenspectrum. Beide apparaten beschikken ook over scan-tonetwork- en scan-to-USB-functionaliteit, zodat het niet nodig is opdrachten te autoriseren via een aangesloten pc. De instellingen voor scannen en kopiëren kunnen worden aangepast van ‘Draft’ tot ‘Best’ om het printen van technische tekeningen, grootformaat posters of lesmateriaal te ondersteunen. Daarnaast zijn instellingen beschikbaar voor beeldaanpassingen binnen CAD-omgevingen.

De vernieuwde modellen zijn nu compatibel met SmartWorks MFP Lite en bieden, dankzij de cloud-integratie, Direct Print & Share. In kantoren en werkruimten kunnen meerdere MFP’s op hetzelfde netwerk worden aangesloten.

 

Voor meer informatie over de iPF770 MFP L36e en iPF670 MFP L24e, kijk het volgende filmpje.

https://youtu.be/V8ulvnZaR04

 Website Canon

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top