Canon lanceert Océ ColorWave 3000-serie grootformaatprinters

Canon lanceert Océ ColorWave 3000-serie grootformaatprinters

Canon Europe introduceert de nieuwe Océ ColorWave 3000-serie grootformaatprinters voor zakelijke relaties gespecialiseerd in CAD-, GIS- en grafische toepassingen. De nieuwe systemen zijn geschikt voor gebruik in een groot aantal sectoren zoals architectuur, engineering, bouw, maakindustrie, overheid, onderwijs, sign & display en repro’s. Met de Océ ColorWave 3000-serie beschikken gebruikers over de flexibiliteit om eenvoudig een breed scala aan toepassingen te printen. Dit varieert van technische documenten, tekeningen en kaarten in zwart-wit tot fullcolour posters en banners. De nieuwe Océ ColorWave 3000-serie bestaat uit twee verschillende modellen: de Océ ColorWave 3500 en de Océ ColorWave 3700.

De Océ ColorWave 3500 heeft een mediacapaciteit van maximaal vier rollen. Gebruikers kunnen voor een snellere productie automatisch wisselen van printmedia. De Océ ColorWave 3700 heeft een mediacapaciteit van maximaal zes rollen en ondersteunt bijna 40 verschillende mediatypen en mediadikten tot 800 micrometer (μm). Met de Océ MediaSense-technologie wordt de printafstand tussen de media en de printkop automatisch ingesteld op de optimale afstand, zodat ondernemingen op een nog breder scala aan media kunnen printen.
Carel Raijmakers, directeur Industrial & Production Solutions, Imaging Supplies, AEC&M en TDS bij Canon Europe: “Of klanten nu CAD-documenten willen blijven printen of hun toepassingsmogelijkheden willen uitbreiden naar grafische toepassingen, de Océ ColorWave 3000-serie biedt hen de mogelijkheid om beide te printen.”

Consistente kleurkwaliteit

De printers zijn uitgerust met de bewezen Océ CrystalPoint-technologie. Deze technologie combineert het beste van toner en inkjet in Océ TonerPearls. Deze worden gesmolten tot een toner-gel die kristalliseert op de printmedia. Sinds de introductie van de Océ CrystalPoint-technologie in 2008 heeft Canon wereldwijd meer dan 10 duizend printsystemen geïnstalleerd die op deze technologie zijn gebaseerd. Océ CrystalPoint stelt klanten in staat met goedkopere media zoals ongecoat of gerecycled papier te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Prints die met de Océ CrystalPoint-technologie zijn gemaakt, zijn onmiddellijk droog, zodat verdere verwerking, zoals vouwen, direct kan plaatsvinden. Het gebruik van Océ TonerPearls garandeert een sterke hechting en krasbestendigheid en biedt haarscherpe lijnen voor documenten en afbeeldingen van hoge kwaliteit. Deze prints zijn bovendien waterbestendig, zodat bedrijven ook toepassingen kunnen produceren voor outdoor gebruik.

Océ ColorWave 3000-serie
De Océ ColorWave 3700.

De Océ ColorWave 3000-serie is uitgerust met Océ PAINT (Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology), waarmee storingen in spuitopeningen automatisch en direct kunnen worden verholpen. Dit garandeert een voorspelbare en consistente printkwaliteit, waardoor geen dagelijks onderhoud nodig is. Daarnaast is de printer uitgerust met de Océ ClearConnect software suite. Dit biedt ondernemingen de mogelijkheid complexe printopdrachten uit te voeren.

Compact

De Océ Folder Express 3011, Océ Folder Professional 6011/6013 en Océ Stacker Select bieden een compacte oplossing om van print naar eindresultaat te gaan. Deze aanvullingen bieden een geautomatiseerde vouw- of stapelfunctie voor werkomgevingen waar een snelle productie vereist is. De Océ ColorWave 3000-serie met Folder Express 3011 is geschikt voor kantooromgevingen waar de ruimte beperkt is en heeft een installatie-oppervlak dat 25 procent kleiner is dan bij de voorgangers, de Océ ColorWave 500 en ColorWave 700 met hun bijbehorende vouwmogelijkheden.

De nieuwe Océ ColorWave 3000-serie is vanaf 1 oktober 2018 leverbaar.

Website Canon

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top