Canon introduceert high-speed Océ ColorWave 9000

Canon introduceert high-speed Océ ColorWave 9000

Canon introduceert een nieuw hoog volume grootformaat kleurenprintsysteem – de Océ ColorWave 9000 – voor klanten in de architectuur, bouw en engineering en de maakindustrie. Aan deze bedrijven die vaak te maken hebben met een hoge tijdsdruk biedt de Océ ColorWave 9000 een maximale productiviteit en flexibiliteit. Hoogwaardige technische documentatie, GIS-kaarten en POS-materialen in kleine oplagen zijn efficiënt te printen met één systeem dat bovendien alle mogelijkheden in kleur biedt.

De Océ ColorWave 9000 is uitgerust met de Océ Single Pass inkjet-technologie van Canon en heeft een grote capaciteit voor verschillende categorieën printmedia. Dit stelt gebruikers in staat piekvolumes moeiteloos te verwerken, doorlooptijden te verkorten en de productiviteit in grootformaat aanzienlijk te verhogen. Het printsysteem haalt hoge printsnelheden van 11,5 A0- of 16 A1-pagina’s per minuut, ongeacht de content, het type printmedia of het apparaat voor nabewerking, terwijl het aantal onderhoudsinterventies minder is. Met een mediacapaciteit van zes rollen, automatische rolwisseling en een semi-automatische plaatsing van media is de Océ ColorWave 9000 in staat de tijdsduur te beperken van de verwerking van printmedia. Tegelijkertijd maakt de grote voorspelbaarheid van het printresultaat het mogelijk printopdrachten eenvoudig in te plannen.

Met een van de kleinste druppelvolumes (1,2 picoliter) en een van de laagste inktdekkingen op de markt zorgt de Océ ColorWave 9000 voor een aanzienlijk lager inktverbruik en combineert dit met een hoge kwaliteit. De Océ Single Pass inkjet-technologie biedt een breed scala aan inkjet-kleuren, met een correcte reproductie van grijstinten en levensechte kleuren op een groot aantal ondergronden, waaronder niet-gecoat papier van lagere kwaliteit. Voor technische documenten levert de printer een consistent hoge nauwkeurigheid, leesbaarheid en subtiele detailweergave bij een resolutie van 1.600 x 1.600 dpi.

Klanten hebben keuze uit een reeks workflow-oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor de ColorWave 9000, waaronder een productieve, hoog volume CAD-workflow, een verbeterde snelle POWERsync-controller en andere Océ-oplossingen die zijn afgestemd op gespecialiseerde workflows voor het printen van technische documentatie en de inzetbaarheid van de ColorWave 9000 vergroten. In combinatie met de nieuwe Océ Professional 6011/6013 folder is Océ ColorWave 9000 een complete en productieve end-to-end oplossing met opties voor kaartvouw- en lange vouwrand om de veelzijdigheid van het systeem te verhogen.

“De Océ ColorWave 9000 biedt gespecialiseerde technologie voor grootformaat technische documentatie die klanten de noodzakelijke productiviteit om voorop te lopen in deze dynamische AEC&M-markt. Deze technologie is uiterst geschikt voor omgevingen die grote hoeveelheden technische documenten en kaarten produceren”, vertelt Carel Raijmakers, director Industrial & Production Solutions, Imaging Supplies, AEC&M en TDS bij Canon Europe. “De werkelijke productiviteit wordt niet gemeten aan de hand van de snelheid van één component, maar op basis van het totale traject: van opdrachtverzending tot een gevouwen eindresultaat. Dat is waar de Océ ColorWave 9000 zich onderscheidt als end-to-end oplossing. De software, de verwerking van printmedia, de gebruikersinterface en het vouwsysteem zijn ontworpen en geproduceerd met het oog op de workflow en de toepassingen van de eindgebruiker.”

De Europese lancering van de Océ ColorWave 9000 vindt plaats tijdens FESPA 2018 (Messe Berlin, 15-18 mei 2018, hal 3.2, stand A40/B40), waar dit printsysteem wordt gedemonstreerd met de nieuwe Océ Folder Professional 6013, zodat bezoekers de volledige end-to-end oplossing kunnen zien.

Website Canon

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top