Canon introduceert imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36

Canon introduceert imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36

De nieuwe Canon imagePROGRAF TZ-30000 serie biedt de mogelijkheid om uiteenlopende producten te maken, waaronder CAD/GIS-tekeningen, overzichten, kaarten en posters.

De imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36.

Met de imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 richt Canon zich dan ook specifiek op gebruikers in de architectuur-, engineering-, bouw- en productieomgeving. Voor de ondersteuning van de workflow integreert de imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 deze printer samen met een scanner in één apparaat.

Met printsnelheden van vier A1 CAD-pagina’s per minuut is het model de snelste grootformaatprinter in de imagePROGRAF-serie. Dankzij de inkttanks van 700 milliliter en de dubbele rolinvoer staat de printer ook minder stil dan de voorgangers. Ondersteund door de Direct Print Plus software voor workflowmanagement en een bovenuitvoer voor 100 A0-vellen kan deze printer productievolumes van 300 vierkante meter per maand halen.

Rollensysteem
De printer is uitgerust met ‘hot swap’- mediarollen en -inkten. Daarmee is het de eerste printer in deze categorie die gebruikers in staat stelt tijdens het printproces zowel media als inkt bij te vullen. Het intelligente rollensysteem maakt een einde aan giswerk bij het plaatsen van media – de gebruiker plaatst de rol gewoon in de invoer en de printer doet de rest. Het consoleontwerp betekent in de praktijk dat het verwisselen van inkttanks en mediarollen plaatsvindt aan de voorzijde van de imagePROGRAF TZ-30000 en dat prints die gereed zijn via de bovenzijde van de printer worden uitgevoerd. Op het moment dat de printknop wordt aangeklikt, kan de gebruiker vervolgens binnen 19 seconden de eerste A1 CAD-print in handen hebben.

Het CPP-printerstuurprogramma en de CPP Publisher Select tools voor aanleveren van opdrachten helpen om efficiënt te printen met minder misprints, omdat de breedte van de printmedia en resterende hoeveelheid wordt gecontroleerd voordat het printen start.

Het verwisselen van inkttanks vindt plaats aan de voorzijde en kan dankzij de ‘hot swap’-methode tijdens het printen plaatsvinden.

Weerbestendig
De nieuwe printer maakt gebruik van Canon’s LUCIA TD-inkttechnologie, zodat prints te maken zijn op een breed scala aan printmedia met of zonder coating. De weerbestendigheid van de inkten voorkomt dat de kleuren vervagen, ook bij gebruik van goedkoop, gewoon inkjetpapier.

Door de integratie van een hoogwaardige, multifunctionele scanner met dubbel led-lichtbronsysteem biedt het MFP Z36-model extra functionaliteit. Dit MFP-model is eenvoudig te integreren en de scanner is voorzien van een groot, vrij te plaatsen touchscreen met diverse weergavefuncties en uitgebreide mogelijkheden voor beeldverwerking. Voor optimale beveiliging kunnen alle bestandsgegevens van de harde schijf worden gewist zodra een printtaak is uitgevoerd. Optionele PIN-code- en interfacebeveiliging voorkomen toegang door onbevoegden.

Website Canon

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top