Cadac Group organiseert op 29 september de Cadac Summit 2016

Cadac Group organiseert op 29 september de Cadac Summit 2016

Op 29 september organiseert Cadac Group samen met NedGraphics de Cadac Summit 2016 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Cadac Group en NedGraphics organiseerden de afgelopen jaren met succes het BIM Congres en de NedGraphicsdag. De Cadac Summit is de opvolger van dat evenement. Naast sessies voor de bouw, installatie, overheid, infra en civiele sector, zullen vanaf dit jaar ook sessies voor de machine- en apparatenbouw en de procestechniek, energie en maritieme industrie georganiseerd worden. Door toevoeging van deze industrieën wil Cadac Group een compleet congres bieden waar werkelijk alle ontwerp- en bouw gerelateerde disciplines aan bod komen.

Multidisciplinair congres

De Cadac Summit is een groot multidisciplinair congres, met 39 inspirerende sessies, 30 hightech partners op een grote bedrijvenmarkt en live demonstraties van nieuwe technologieën zoals Augmented Reality (HoloLens), Virtual Reality (Oculus), 3D-scanning en 3D-printing.

Samenwerken staat centraal

Tijdens deze editie staat multidisciplinair samenwerken centraal met als thema: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”. De wereld waarin we leven verandert snel. Nieuwe technologieën hebben een groot effect op bestaande business modellen, maar bieden ook geweldige kansen. Eén ding weten we zeker, in 2020 zal de overheid, infra- en bouwsector en de proces- en maakindustrie volledig anders ingericht zijn. Daarom is het belangrijk om samen de kansen te benutten en de uitdagingen aan te gaan.

Bezoek de Cadac Summit 2016 op 29 september en wordt volledig op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Deelname aan dit evenement is gratis.

Website Cadac Summit 2016

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top