Cadac Group en BAM tekenen Master Services Agreement

Cadac Group en BAM tekenen Master Services Agreement

Cadac Group, leverancier van automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerp- en gebiedsinformatie en Koninklijke BAM Groep, een van de grootste bouwondernemingen van Europa, hebben een Master Services Agreement (MSA) getekend. Onder deze raamovereenkomst zal Cadac Group diensten verlenen met betrekking tot de installatietechnische modelleer-applicaties van BAM.

De raamovereenkomst is een logisch gevolg van de intensieve samenwerking tussen Cadac Group en BAM van de afgelopen jaren. Cadac Group is onder de MSA verantwoordelijk voor ondersteuning van een groot aantal modelleer-plekken, ingevuld met Cadac TheModus software.

Met de MSA krijgt de samenwerking tussen Cadac Group en BAM een enorme kwaliteitsimpuls. In de overeenkomst zijn onder andere afspraken rond de levering van de software, bijbehorende ondersteuning, upgrade procedures en de nodige KPI`s vastgelegd.

De MSA is schriftelijk bekrachtigd door Richard Goossens, Directeur Cadac Group AEC BV, en Andrea Sundermeijer, IT Director van Koninklijke BAM Groep nv. Richard Goossens, directeur Cadac Group AEC BV, zegt over de samenwerking: “We willen lange termijn-waarde creëren voor onze klanten. We nemen deze belofte serieus. Daarom hebben we onze service ambities, doelstellingen en verplichtingen met BAM opgeschreven; het biedt een duidelijke leidraad voor onze samenwerking.“

Cadac Group

v.l.n.r., zittend: Richard Goossens (Cadac Group) en Stijn Lockefeer (BAM). Staand: Jeroen Leeuw en Mark van der Pol (Cadac Group)

Stijn Lockefeer, BIM Manager BAM Bouw en Techniek en betrokken bij het opstellen van de MSA: “BAM streeft met haar partners naar optimale valorisatie. De borging dat de kennis en middelen die ter beschikking zijn ook daadwerkelijk worden gebruikt en toegepast. De MSA bezegelt deze gezamenlijke ambitie niet alleen, maar geeft deze ook een enorme boost.”

Website Cadac Group

Website Koninklijke BAM Groep

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top