CAD & Company Universiteit over samen innoveren

CAD & Company Universiteit over samen innoveren

CAD & Company organiseert op donderdag 28 september de CAD & Company Universiteit in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Elk jaar inspireert deze specialist in het verbeteren van bedrijfsprocessen klanten uit de bouw, civiele techniek en industrie. Dit keer is het thema samen innovatie waarmaken, waarbij klanten een podium krijgen om innovatieve projecten te delen. Naast drie keynotesessies van Vincent Everts, AFAS en Vanderlande biedt dit gratis evenement een aantal specialistische sessies in de tracks: bouw, civiele techniek, industrie en management.

Virtueel bouwen is een belangrijk thema. De bouwtrack besteedt hier de nodige aandacht aan met de sessies: BIM voor de aannemer en BIM voor de uitvoerder. Er is tijdens dit evenement ook aandacht voor een andere bouwtrend: circulair bouwen. Oftewel het slim gebruiken van grondstoffen zodat deze oneindig hergebruikt kunnen worden. Hans Hammink van de Architekten Cie. zegt hierover: “Wees niet bang voor projecten met een onzekere afloop.”

Digitaal samenwerken in de civiele techniek

Digitaal samenwerken met meerdere partijen is bij veel civieltechnische projecten niet meer weg te denken. Patrick IJnsen van Gebr. van ’t Hek: “Wij gebruiken BIM 360 Field om met partners samen te werken in hetzelfde model.” Interessant aan deze track is dat civiele partijen hun innovaties benoemen aan de hand van grote bekende projecten, zoals de Amstelveenlijn, project London en stationsgebied Driebergen-Zeist.

Internationaal engineeren en 3D binnen de industrie

Internationaal engineeren en 3D domineren de industriebranche. Mathieu van Stinis zegt over internationaal engineeren: “Wij hebben daarvoor een efficiënte oplossing op basis van Autodesk Vault, die ervoor zorgt dat onze documenten en technische gegevens binnen twee minuten over de hele wereld verspreid zijn.” Tijdens de CAD & Company Universiteit ontdekken bezoekers de mogelijkheden van verkoopoffertes in 3D en de impact van 3D-printen op de wetenschap.

Overkoepelende managementtrack

Bedrijfsbrede beslissingen, als organisatiestructuren en innovatiesnelheid, komen aan bod binnen de managementtrack. CAD & Company host hier ook sessies over de mogelijkheden van robot reality in de bouw en industrie en een betaalbare Augmented Reality-bril.

Website CAD & Company

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top