CAD & Company integreert klassikaal trainen met e-learning

CAD & Company integreert klassikaal trainen met e-learning

CAD & Company biedt vanaf 20 juli een nieuw trainingsconcept aan op haar locaties in Wormerveer en Oosterhout: SMART-cursussen voor Revit, Inventor en AutoCAD. Dit zijn korte cursussen die klassikaal trainen combineren met e-learning. Hiermee speelt CAD & Company in op de groeiende vraag naar kwalitatief goede trainingen met een korte tijdsinvestering.

SMART-cursus Revit, Inventor of AutoCAD

De SMART-cursussen zijn gebaseerd op het CAD & Company e-learning platform. Deelnemers krijgen gedurende twee dagen klassikale begeleiding bij het volgen van een e-cursus. Daarnaast bestaat de cursus uit een deel zelfstudie. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat. De eerste SMART-cursussen zijn basiscursussen voor de Autodesk-softwarepakketten AutoCAD, Revit en Inventor.

SMART-cursussenCAD & Company e-learning platform

Het CAD & Company e-learning platform omvat de complete Autodesk-softwarebibliotheek. Daarnaast biedt dit platform ook andere e-cursussen en bibliotheken aan. Bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, BIM en leiderschapstrainingen. De e-cursussen worden gegeven in eenvoudig Engels. Een handige toevoeging aan het e-learning portaal is de administratieve ingang voor leidinggevenden en HRM-afdelingen. Hiermee wordt het samenstellen en monitoren van het leerproces van de medewerkers een stuk makkelijker.

Website CAD & Company

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top