CAD & Company neemt Autodesk-portefeuille Stabiplan over

CAD & Company neemt Autodesk-portefeuille Stabiplan over

Sinds 1 januari 2018 heeft CAD & Company de complete Autodesk-portefeuille overgenomen van Stabiplan. Stabiplan gaat zich volledig richten op de eigen software Stabicad en MEPcontent. Zij hebben voor de overdracht van deze portefeuille gezocht naar een betrouwbare partner met de juiste kennis in huis en deze gevonden in CAD & Company. Beide bedrijven werken vanaf nu nog intensiever samen.

Stabiplan gaat zich volledig richten op de verdere groei en ontwikkeling van Stabicad en MEPcontent. Daarom is ervoor gekozen om de Autodesk-producten niet langer direct te vertegenwoordigen. Met de overdracht naar CAD & Company is de stabiliteit voor de klanten gegarandeerd. CAD & Company is Autodesk Gold-partner en in 2013, 2016 en 2017 gekozen tot Autodesk Partner of the Year in de Benelux. Daarnaast zijn zij door Autodesk erkend en gecertificeerd als bouw-, civiel- en industriespecialist. Met het Autodesk BIM360-portfolio ondersteunt CAD & Company ook de digitale processen in de installatietechniek.

CAD & Company en Stabiplan

CAD & Company coacht sinds 1994 bedrijven in de bouw, civiele techniek en industrie om het maximale uit hun ontwerp te halen. Hierbij coachen zij hen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Stabiplan staat sinds 1990 in Nederland en België aan de basis van de ontwikkeling van ontwerpsoftware voor de installatietechniek. Rob Oud, directeur van CAD & Company en Gijs Willem Sloof, directeur van Stabiplan kennen elkaar al ruim twintig jaar en het vertrouwen tussen beiden is groot.

Gijs Willem Sloof: “Bij de keuze voor een partner zijn we zorgvuldig te werk gegaan. We zochten een betrouwbare en stabiele partner met veel kennis in huis. Ik ben ervan overtuigd dat dankzij de samenwerking met CAD & Company onze klanten dezelfde service en concurrerende prijzen krijgen die ze van Stabiplan gewend waren. Rob Oud en zijn team hebben ruime ervaring in de AEC-wereld en staan garant voor een correcte opvolging.”

Rob Oud: “Wij zijn bijzonder blij over en enthousiast met de intensieve samenwerking tussen CAD & Company en Stabiplan en spannen ons maximaal in om de klanten van Stabiplan te verwelkomen en ondersteunen op het gebied van Autodesk-software. Wij kijken uit naar een goede samenwerking en coachen hen graag om het maximale uit hun ontwerp te halen.”

Soepele overdracht

De komende maanden staan in het teken van een soepele overdracht naar een nieuwe partner voor de Autodesk-gebruikers van Stabiplan. Klanten van Stabiplan hebben naast alle functionaliteiten van Stabicad en MEPcontent vanaf nu ook toegang tot de Autodesk-softwarekennis van CAD & Company. Zij kunnen hetzelfde serviceniveau verwachten dat ze kennen van Stabiplan.

Website CAD & Company / Installatietechniek

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top