CAD Accent lanceert InfraCAD CE 6.4

CAD Accent lanceert InfraCAD CE 6.4

InfraCAD CE 6.4 is sinds begin september beschikbaar. Deze nieuwe versie ondersteunt NLCS 4.2 en bevat een aantal krachtige verbeteringen die op verzoek van gebruikers zijn ontwikkeld. InfraCAD CE (Civil Edition) is een applicatie voor AutoCAD en bevat een set gereedschappen ter ondersteuning van tekenwerkzaamheden in de civiele en landmeetkundige infrastructuur. Hieronder de belangrijkste wijzigingen in de nieuwe versie.

Civil 3D-gereedschappen

De Civil 3D-gereedschappen zijn op meerdere punten verbeterd. Zo kunnen AHN-surfaces nu uit meerdere kaartbladen worden samengesteld. Wanneer meerdere bladen nodig zijn voor een project, kan alles in één keer worden verwerkt en is in Civil 3D geen nabewerking nodig om Surfaces samen te voegen.
Daarnaast kunnen de kleurenranges nu tot 128 kleuren worden ingesteld, wat betere en mooiere presentaties oplevert.

InfraCAD CE 6.4

Dwarsprofielen

Het werken met dwarsprofielen is verbeterd. Zo kunnen profielnamen worden vervangen waardoor het mogelijk wordt om een profiellijn in delen te meten. Tevens kunnen kruisende lijnen worden geprojecteerd op basis van een deel van de laagnaam, waardoor het eenvoudiger is om objecten af te beelden in een dwarsprofiel.

InfraCAD CE 6.4
Puntsymbolen

Voor landmeters is functionaliteit toegevoegd om symbolen te verschalen met behulp van een parameter. Hiermee kan bijvoorbeeld een rioolput worden gemeten met werkelijke afmetingen die buiten wordt ingevoerd als parameter, of een boomkruin met de werkelijke grootte.

Naast bovenstaande lijst zijn op veel plaatsen kleine verbeteringen doorgevoerd en een aantal bugs opgelost in InfraCAD CE 6.4. Lees het volledige overzicht van alle wijzigingen in de InfraCAD CE Release Notes.

Website InfraCAD

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top